Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog covjeka umjesto bakira
Svaka čast načelniku i svima koji podržavaju projekte za razvoj općine. Mada uvijek ima ovih što lične ratove prenose na scenu općine, vijeća... Nije sve tako crno, a hvala Bogu nije više ni "crveno".
Hamdo žibje mi s očiju dok te nisam Arapima prodao -.- to pred kakve izbore podižeš rejting malo a..... okruženi raznim Arapskim i bliskoistočnim plemenima, samo SDA podoban kadar ti ima poslove, djeca na ulici u Hadžama ne govore niti ćao niti zdravo nego selamaju i imaju žnj imena -.- Hadžićana najmanje u Hadžićima ima, imaš tursku džamiju u Stokogradu tj. Tarčinu, prodao si i dedine kosti Arapima, prije smo imali malo naselje velike opštine a danas imamo selendru -.- thnx asshole
Škopim bosnje besplatno
U čemu se sastoje stoljetni uspjeh? Pa tipično za SDA 1. Dodijeljeni palstenici SDA simpatizerima 2. NA teritoriji baš te opštine presretnut i uhapšen FAhro RAdončić :))
Nadam se da necete zemljiste dati Arapima ni strancima... Od tih investicija i investitora mi je muka u stomaku...
Pa u tom se i sastoji najveći uspjeh. Općina investirala u naselje za ARarpe OSENIK, a BAkir presijekao vrpcu !! Mislim da je to uprafo formula kojom odsad sve općine za bošnjačko-ilasmkim predznakom DEFINIŠU USPJEH !