Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KADA GOD OVI OBJAVE NOVI NAPREDAK POUZDANO ZNAM DA JE OTIŠAO JOŠ JEDAN KOMAD "BOSNETINE".
napokon jedan čovjek jedan glas - jedan predsjednik !
Twenty4Sevenn, nemate vi šta davati Hrvatima, Hrvati gruntovno posjeduju više teritorije od Muslimana, ali Hrvati samo traže da mogu sami birati svoje predstavnike, a ne da im Muslimani biraju koje kakve Muje, Hase i Komšiće za predstavnike, a ovo je ćao za ljiljana!
Sad kod Soroša na raport
Ova ista Sebija.
Svi nesto nabijaju brnjice a one uopste ne stite... jedino sto pojacavaju strah kod ljudi, sto i jeste cilj
Čuj dat ćemo im vremena, pa ovo zvuči kao da su oteti i ucjenjeni. U svakom slučaju niko od dole prisutnih nema legitimitet da predstavlja cjelokupan narod niti da dijeli državu ili dogovara izmjene tog nivoa. Ukoliko bude na štetu BiH onda ste napravili veći problem nego što mislite a to ko je potpiso i šta možete okačiti mačku o rep!
Ma da biti ce sexa ako se digne.
Šta nam rade.Svaki dan sve skuplje.Oni o izb.zakonu.Šta me briga ko će biti presjed.Daj da se bolje živi.
BOSNA JE DRZAVA TRI NARODA BOSNJAKISTAN SRBISTAN I SKUTORIJA tako da jednaka prava imaju svi zato bosnjaci ne dipr 1/3 vam je to sve nista unitarno.. nistw u stanju dzalalabad tj kasabu glavnu napraviti gradjanskom a ne drzavu
hahaha trla baba lan
daćete im prostor i vrijeme ako ste fašisti kao i oni, a ako ste normalan svijet, zatvorit ćete ih na nedoređeno, da mi ostali možemo normano da živimo
Dosli stranci da srede Bosnu i podijele je na 3 dijela. Fašisti
Ne znam zasto izmisljaju toplu vodu, svi se kunu u europske vrijednosti, narocito hdz, daj nam europske standarde i rijesen problem, pa ako cemo nekad za 50 g. uci u EU (ako je tad bude) morat cemo usvojiti njihove standarde, cemu onda ova plemenska pravila.
Nek ti znaš standarde pa makar
Samo vi to razvucite, platit će građani vašu guzovaču samo vi to na tenane nemojte šta propustit molim vas. Ta guzovača je od vitalnog značaja za ovaj napaćeni narod, koji će biti još napaćeniji...
ako ovi vide napredak, nagrebusili smo
nemojte mi se samo umoriti od tolikog rada
Sa fašistima i lopovima se ne pregovara. Jedini put borbe protiv istih je ne dati im prostor i baciti ih na margine drustvenog zivota, konkretno sa ovom trojkom prvo u zatvor. Za ostale koji ne pripadaju troglavoj aždaji poruka: svako produbljivanje sistema aparthejda u BiH je izdaja.