Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji rejting jadan ne bio?
"Protesti su se negativno odrazili na naš rejting u svijetu" Podsjeća me na onaj vic : Šta piješ? Colu. A đe ti je?
Nevezano za vijest, treba sutra izaći na megdan BAVARSKOM gigantu. :D Imate li lijeka za Robbena i družinu? :D
Haha tek ćemo da vidimo, ako Wengerovi momčići budu raspoloženi, a Robbenu se koja lopta "ofrlji".. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A o kakvom rejtingu on prica??? Ko mi imali neki rejting i sada sto se narod pobunio protiv nepravde srozao nam se rejting..Hahaha ama nismo ga nikada ni imali sa ovim politicarima koji pljackaju i unazadjuju zemlju. Budimo malo ozbiljni.
Ima link http//www.youtube.com/watch?v=VIJLS6_3A5g
KONJ
Vlasnik preduzeća “Rad” doo Ključ je Općina Ključ a osnivač Općinsko vijeće. Firmom rukovodi direktor Ahmet Egrlić. Ovo je njegov intervju u Ključkim novinama. “… Javno komunalno preduzeće Rad doo Ključ ostvaruje izvrsne rezultate u javnoj higijeni. Općina Ključ je ekološki čista, eliminisane su sve divlje ***nije, odvoz smeća je regulisan na području cijele Općine dok su ulice Ključa redovno čiste. Pored toga preduzeće poslovno i posluje. Moram reći da smo među 6 najboljih preduzeća u državi, sva ostala komunalna društva su negativno poslovala. Komunalna privreda Federacije zbog toga nas je i odlikovala plaketom. U prošloj godini mi smo isplatili 14 plaća, doprinose i poreze, regrese radnicima, čak smo finansirali boravak i putovanje radnika u Neum na komunalijadu, i u ovu godinu smo ušli bez feninga duga prema ikome…” Ahmete Egrliću, vrati se fino u Ključ i upravljaj Javnim komunalnim preduzećem “Rad”. To ti je dobačaj. Jer, ti pojma nemaš šta je rejting i šta sve utiče na njegovu promjenu!
Dice nama rejting Bilal Bosnic, evo ga kaze u najnovijoj hutbi da su oni(selefije) najkorisniji sloj drustva u BIH.
Gdje to, imal kakav link
Jel pokušao kao muzičar?
A mi smo imali rejting, nemoj me molim te za...bavati
kreditni rejting B od kako je "nastala" ova drzava, mi i Albanija. Uostalom, sad ce nama Zara, ne znam zasto se covjek brine.
Mi nemozemo biti vise spusteni, od onog dokle ste nas doveli nakon 20 godina, pa kad se bunimo zbog toga vama neodgovara, mi nize nemozemo i necemo vise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odlazite lopovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi jedna dan protestvujemo i spustimo rejting. Vi ga slustate godinama, i vi sad kao bitni i uvrijedjeni. Nece njega vatra nikad spustit kao sto ga spustaju sline kao vi.