Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma tako i treba koji ce nam klinac ovakvih, dosta nam je ove vlahadije smrda!!!!!!
Kad pogledam ove komentare smuci mi se! Najveci razlog sto treba covjeka protjerat je njegov bioloski izgled. Dajem rijec da se necu brijat najmanje godinu dana pa da vidim ko mi sta smije, jeb.a.t cu. mu mam.i.cu.
@Darwin Čuj ti vjernika i njegove logike hahaahahahaha ......... ne može se o evoluciji učiti iz vjerskih brošurica.
Zanimljivo pa muskarcima jos uvijek raste brade, zar ne bi to evolucijski dosad trebalo nestat? Neki pak obriju bradu da bi pokusali sakriti ko su.
ovi sto borave u nasoj zemlji su samo u prolazu za zapad, pa slucajno uhvaceni na BiH granici ili u nekom gradu u BiH. pitate li se ikad gdje su oni silni Kinezi nestali, vise od pola ih nema...otisli za EU Bosna je (kao cijeli Balkan) samo tranzit zemlja, poznajem jako puno osoba koje su preko Bosne dosle u EU, znam cak jednu osobu koja je u ratu bjezala iz Azije preko Balkana, pa i Bosne na zapad Ovaj se samo nije uspjesno krio pa zaglavio u imigracioni centar
Jestel sigurni da je Egipćanin? Po faci bi rekao da je naš autohtoni Bošnjak.
Ja neću,eto je tebi!
sretan put. haj vozdra
Ako ih sve deportuju ko ce g.uzit onog gurbeta Nadju Dizdarevic...
Stara sarajevska porodica Elfarahati Othman
@ Maja - a da ti nisi dijete nekog crnca unproforca koji je zdušio nazad za Afriku nakon što ti je napumpao mamu za lanč-paket pa sad patološki mrziš sve ljude tamne kože?
vidi majmuna
Majice, evo mi se majmun raspojaso, dodji smiri ga svega ti
http://www.youtube.com/watch?v=jQ89j8H_OWQ
kakvi su to uslovi zivota u Egiptu pa mu je ovde bolje