Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa što jes jes, naročito kad guzovače i alovante dolazi.
Ramazan, ramazan, treba postit svaki dan vreo somun namazan, hurma šerbe svaki dan.
Mi katolici imamo korizmu, i ja svake godine postim. Muslimani su to od nas preuzeli u smislu ramazana, gdje to više uništava tijelo nego što mu pomaže.... Da me netko pogrešno ne shvati Respekt za te ljude koji to prakticiraju. Ali naše tijelo je hram duha Svetoga i njega ne treba unistavati
@Bh1hrvat1 Nema potrebe da ti govorim koliko je puta naucno dokazano da Ramazan pomaze tijelu tako sto izbacuje toksine. Najbolje ti je da odes u KCUS i pitas doktore koji poste za vrijeme Ramazana, sve ce ti biti jasno :)
@BhHrvat ako je Bog Uzvišeni naredio post mjeseca Ramazana, onda to nije štetno, On nas najbolje poznaje. I prijasnjim narodima je bio propisan post, isto čitav dan bez ičega, samo nije bio čitav mjesec već različito.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj efendija ne moze biti lijek cekat top i salit litar Cole i pojest paket onih pileci cevapa od 1.50 KM. To je do ljudi kako se hrane hoce li zdravu hranu bez GMO-a ili ce jeftino stereoidno smece hapit.
Hodza imas li kakav 💊 za Srbe ociju ti, da nam sjasu vise s grbace ovi krmojebi karpatski krv nam popise. Selam !
grijeh izlazi na usta .... da vidimo koliko ce se nasi turbovjernici uzdrzati od govora mrznje
po obicaju....
@OOgledalce as usually.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Ramazanu je sve ljepše, to se ne da riječima opisati, to se samo može doživjeti.