Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srebrenica je ogledalo pljačke SDA, na mrtvim ljudima su pare uzeli.
jel istina da je na bajramu za Bakira prvi saf bio rezervisan tj. cuvao se prazan ? pa ne znam sto je iko ostao u dzamiji ? to nije islam
Na slici dvije trutine bivše SDA. Nema šta! Sad su u novim strankama, pa su valjda i drugačiji. 90% građana u BiH su obični MORONI.
Kaže Dražen Erdemović, jedan od egzekutora u svome svjedocenju o srebreničkom genocidu: “Bio je julski dan u Srebrenici, ubijali su civile od 10h do 15:30. Umorili se i sjeli u krčmu. Zatim je došao drugi odred da nastavi ubijanje. Taj dan je ubijeno najmanje hiljadu ljudi.”
I reče da nije mogao spavati proganjalo ga, i da mu je sve gore bilo kad je dijete dobio, dosta ih je odao a i otkrio grobnica, u jednom od njih deset hiljada proradilo nešto dobro al kasno
Ne mozes ubiti hiljade djece, staraca i civila i imati dobro u sebi nikako
Zašto se u laži zanosite. Ni jedno dijete, žena nije ubijen od strane Srba već su pobijeni i puštene ubice krvavih ruku ubijali srpske. Majke Srebrenice perfidno insinuiraju da su Srbi pobili malu djecu a stvarno se radi o djeci ratnicima krvavih ruku. Žalosno je sve to što se desilo ali ne treba pretjerivati.
Zasto ne vracamo ljude na njihovo ja bi sve ulozio da se vrate povratnici i obnoviti sve u RS sto je bilo bosnjacko ko sto Izrael radi u Palestini Zasto Bosnje ne traze svoje u Banja Luci i ostslim gradovima jer 20 posto je dosta da se destabilizuje RS
Efenfic je kvalitetan i dobar momak.
Ova dva debila na slici pokrala milione
Po mom razumjevanju poruka iz svetih knjiga(sve tri monoteisticke religije(ali nisam strucan);na onom svjetu gdje svi neminovno idemo,postoji samo jedan raj ili dzenet za dobre ljude i pakao ili dzehenem za lose ljude(bez obzira koje si vjere).Zato mi ove podjele na ovom svijetu na turski svjet,srpski svjet i td. neide uglavu tj.nerazumijem da doprinosi zblizavanju ljudi i gradzana.
Efendic je rodom iz okoline srebrenice
Dan bez spominjanja đenosajda je izgubljen dan 🙄
Jos niko nije odgovarao za sramni napad na predsjednika Vucica. Strasno kako se vlast u donjem entitetu ponasa!
Kako je to Opcina Novi Grad dio OpcinaTurskog svijeta ako unjoj turci nisu vecinski narod vec bosnjaci a Semir na celu Upravnog odbora tog svijeta.Cuj Turski svijet,Srpski svet pa gdje ovo idemo.
Daj ba kosovci ne određujte vi šta će Bošnjaci obilaziti i kada. Efendiću svaka čast što si obišao Srebrenicu smetas im sto bi željeli političare koji će propagirati zaborav umjesto sjećanja na genocid. Onakvi ko oni iz NS i SDP.
pregovarali smo da se predate i to razoruzani . niste hteli . hteli ste nocu obuceni u civilna odela , zajedo sa naoruzanim narodom da napravite proboj .... i NISTE USPELI !i vi i mi znamo da je tako bilo!....to je kao lopov koji je pokusao da krade , pa je uhvacen na delu ,a onda kaze ,ma ,salio sam se.
Maline Rodile.
Ako Bog da , imaš li šta protiv, vlaščino?
Moj Efendiću, nitko vam nije kriv, eno bošnjčjka koalicija u Srebenici potpisla koalicijski sporazum sa sljednicima četnika. Sami ste si krivi, a dobro da si izašao iz SDA, samo si zaigrao na krivu kartu.
Zna se ko je kriv za stanje u Srebrenici, ne pravi se mutav. SDA garant nije.
De jure jeste stvarno izasao a defakto(tj.kako ce raditi u praksi) ja licno nicno nisam siguran,ali ubrzo ce se vidjeti.
Ali zašto njegova bivša stranka pravi autoputeve za Beograd umjesto da im okrene leđa. Neka Srbija pruži ruku. A dodat samo hladno. Ali ovaj je bar napustio tu nekad bila bošnjačka stranka.
значи Срби из Србије не могу да гласају, али муслимани из Њемачке, Аустрије, Швајцарске могу?!