Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazes Rumeni, lazes. Kad je Hadzic bio direktor ViK-a, imali smo svakodnevne redukcije. tek kad je dobio nogu, krenulo je nabolje
@am989 Je li Konakovic nogirao tog Hadzica jer nije znao?
@am989 Je li ovaj klosar postavio onog magarca Mithata Hubijara na Bjelasnicu? Efendicu, vrijeme je da platis za ne znanje i sranje koje ste pravili po Bjelasnici.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
E mogu da vjerujem sta citam. Pa vas dvojica i Vas mentor Huso Cesir ste najvise kruvi za redukcije u KS. 10 godina smo zbog vas bili taoci redukcija i lazi kako Sarajevo bema vode, kako treba mjenjati cijevi, a kako bi Husi Cesir uzimao milione. Pomeo Vas je Konakovic i tu mu svaka cast, mada mi ni on nije neki supermen. Srami se, Efendiću i ti i taj Hadzic kriminalac!
Semir Efendić i Huso Ćesir bi i život dali za naš lijepi Novi Grad i BIH! Oni su patriote i ljudine u svakom smislu te riječi. Istina je ovo što govori za Nezira. Mi ćemo zato pomoći da naš Efendić obnovi mandat. Efendić, Čampara i njima slični mogu izvesti BIH na pravi put, samo se trebaju čuvati zlikovaca kao što je alkoholičar Adem Zalihić koji se javno hvali Čamparinom "zaštitom". Odvojiti žito od kukolja i da nas Semir i Aljoša povedu u bolje sutra! Sretno!
Mafija znOoo
Klixeri slikom na sliku, saznajte zasto vise nema redukcije vode u Sarajevu. https://www.facebook.com/ezherr.beganovic.7/videos/344924456799926
Ovaj lik je opasno jadan. Ubica, a hoda gradom, jos narod lagao kako je covjek mu pao ispod auta, a dobro se vidi na snimku kako se okretao i kako je covjeka ubio, Klasicna lazovcina.
E moj Semire pojma ti nemas sta je radio Hadzic u VIK-u samo primao nove uhljebe i radio za svoj interes,a koliko je u gradu jos instalacija sa drvenim vodovodnim cjevima i keramickim kanalizacijama te septickim jamama ni broja nema,a ti ga guras za nosioca liste u opstinsko vijece pa zar te nije sramota i tebe injega.
Ovaj Efendic pravi papak....pa nije narod corav efendicu dosta vise lazi i petljanja...
Nikad ne bih glasao za one koji u predizbornoj kampanji čovjeku spominje nesretni saobracajni udes. Nek tuzilastvo radi svoje ali treba se lloniti onih koji ne biraju sredstva da dođu do vlasti.
2020-e se hvali da nema restrikcija vode. Što bi Borat rekao: dis iz naaajs
Dok ove smutljivce iz Novog Grada SDA ne otjera u stranci će se redati afere jedna iza druge a Bog je svjedok da sve potiče iz SDA Novi Grad i ovog rumenog lažova i smutljivca
SDA ako ikako misli dobro stranci ovog lažova i smutljivca i zmijsko gnijezdo oko njega u Novom Gradu od kojih svo zlo i smutnja potiču, mora pod hitno otjerati iz stranke. Ukoliko to ne urade mogu se poselamiti sa strankom.
Lazes,danas na Stup,u redukcija.
Naprosto ne mogu da vjerujem kakvi su ovo lažovi. Ptice na granama znaju da je taj nepismeni Hadžić doveo grad u redukciju s vodom i da ljudi ni za ramazan ni Bajram nisu imali vode. SARAJEVO JE REDUKCIJE SPASIO DINO KONAKOVIĆ I ONA ŽENA MUZUR ČINI MI SE.
Koji lažov, Bože dragi. Imaju li ova marva SDA Novi Grad ikakvog obraza. Mene i vjerujem druge iz glasačke armije nekada solidne stranke su otjerali poput ovih seljačina Efendića i Hadžića...
Rumeni ljakse Gorazdanski, osam godina sam imao redukciju vode na Alipasinom polju, 100 metara od tvog kabineta. Za lijekove ti trebalo, rumena lopovcino.
@Sisoqo Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje: [email protected]
ovaj nije normalan
PODRZAVATI SDA JE MALO VECI HARAM☝️
Kad ovo ovako bezočno laže kako onda nas levati I svemu drugom. Ovo je najveća laž. A ide u džamiji. Sram ga bilo.