Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rumeni se ubio za ostavke. U životu, kao i svako drugi, sam napravio puno grešaka, ali najveća je bila kada sam Rumenom dao glas. Ja što sam se zeznuo. Rumeni, ovaj put jedan glas manje, a moj glas vuče još najmanje 500 drugih. :(
Kako su ljudi zli! Ovaj momak je preporodio općinu, sve je uradio što je obećao, i mnogo više. Bravo! Bravo! Samo naprijed!
Dom zdaravlja je na onom mjestu, i za vrijeme rekonstrukcije a i ubuduće samo nužno zlo i lijevo smetalo, jer i inako nije mogao radit, radi izvođenja na onoj nakaradi od zgrade pa i nakon toga neće valjat radi uzurpacije prostora i pristupa.
Načelnik Kralj hahahah, a hejteri nek se pušu :D Živio Novi Grad!
Efendića i menmtore ove pljačke Šaju i Radeljaša u pritvor dok se ne ustanovi kako je i zašto rekonstrukcija trajala 3 godine ! Napomena: pritvoriti maaaaalo i urednika Klixa koji ovim govnima pokriva Bakirovu podjelu Mostara , federacije i BiH i dovođenja u obližnju zgradu arapa te privatizaciju doma zdravlja za njihove potrebe !!
@Zdravrazum34 Iznutra u domu zdravlja ništa nije rekonstruisano, osim prilaza, iz gore navedenih razloga. A kako bi i bilo kad je RAdeljaš bio ministar zdravstva, koji se latio građevinskih poduhvata u čemu zaista jest dobar. Da nekog ošteti za veće iznose.
Dobro radi... (y)
Je l' opet zaboravio da doruckuje jer je isao u obilazak Doma zdravlja?
...akobogda, inšalah.