Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio si potpredsjednik Kantonalnog odbora SDA, imao si tada u Vladi KS ministre iz Novog Grada, Direktore ZOI-a itd. Sto tada nisi radio ovo sto sada pricas. Znamo te dobro, ubleho.
Vi' ovog supljaka, suruje sa svima da bi dosao na vlast
Vodio seljačku politiku, htio cijelu tortu samo za sebe. Umjesto mnogo udobnih fotelja za njegove ljude iz stranke, sad im otjeraše i ovu dvojicu. Bečarević ne shvata da mu je predsjednik najveći krivac u cijeloj priči
Rumenko ima naj goru infrastrukturu za romobil i biciklo od ove tri gradske opštine samo razvija brdsko planiske predjele kuda ide trola trotoari od rata nisu sanirani male investicije ali Rumeni se autićem voza ne zanima ga romobilista što skakuće po rupama
Rumenko je nagizio Haretovu stranku samo da je malo manje pričo i više slušp vako uhelaći je a ineka je korisno
Džaba Rumenko politička realnost jedno a demagogija drugo Vlast većine se mora slušat ne slušaš vanka magareća klupa
Znate i on sad zna da je bolje sa SDA da je formirao vlast u KS,ali tad je to bilo jos frisko gsde ces sa Bakirom a otisao si od njih i to je bio upravu ali sta se sad desava imate ljude trojku koja je nesposobna i podanicka,prodaju drzavu radi vlastitih interesa,zaposljavaju ljude iz drugog entiteta a djecu sehida na konkursima obaraju na konkursima,sramota.
Kad se seljacic osili, pa umisli da je "strsnii" politicar a ustvari demgog. Dze ste sarajlice sve go seljak vam soli pamet.
Ruuuuumeeeniiiiiii
Ti i on ste dva najveća ublehaša.
Rumenko nesreco politicka.Jos nije zapamceno da neko za godinu dana napravi toliko ludih poteza i unisti Stranku.Od 10 kantonalnih zastupnikaOn Semira je ostavilo njih 8.Semir je zbog ucjena od Sda napustio Trojku i unistio politicki dignitet desetina kadrova koji su nosili Stranku.
Jadna je Trojka ako bi sebi dopustila da od seljačića Efendića zavisi koji bi svakako otišao u zagrljaj Bakiru
Nisam nikad bio fan stranke za bih, a ni Efendica, ali iz svega sto je Becarevic radio = trudio se da se ne dizu cijene gasa i toplana i da se Energoinvest kao jedan od brojnih posrednika, ne bogati. Samo to je pozitivno i jedini je pokazao da radi za gradjane. Dakle jos jedan od brojnih losih poteza trojke. Tonu svaki dan sve dublje. Nazalost i mi s njima.
Iduće godine su lokalni izbori,vidjecemo kako će proći, vjerovatno će ga sda i df podrzati,za hiljadu glasova je pobijedio Delica,tu je bila šansa, ali SBB luđaci ,sanelu prasovic kandidovali i ona uze tu hiljadu,zato sad nema ni sanele ni fahra ni sbb
Efendiću mislim da ćeš pasti u zaborav na sljedećim izborima. Nego koliko si dobar od Lomuma? To i jeste tvoja firma. Harisu je bolje bilo da je ugasio stranku.
Moj Efendiću političko kurvanje došlo na naplatu, propade stranka. Boriš se samo za Sarajevo a u Doboju te svi napustiše i odoše u neke BH zelene. U R.S. vas nema nikako...
čovjek se brine o drugim strankama a njegova mu se osipa i polako gasi,održaće ga jedino koalicija sa sdfa
Pada Trojkaska Vlada