Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne treba nista komentarisati dok ne budu poznato sta se tacno desilo. ni jednoj strani (vozac, pjesak odnosno porodica) nije lahko.
@Tale_FUP, pješak je ubijen i Semir Efendić mora odgovaratai za smrt nedužnog pješaka.
Član 28. (1) Vozač je dužan da tokom upravljanja vozilom obrati pažnju na pješake koji se nalaze na kolovozu ili stupaju na kolovoz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Efendića oslobodit a tog Golfa što je udario čovjeka strpat u zatvor
Nema se sta da stima, svi smo ljudi, bakirov mercedes nece udarit pjesaka jer garant ima automatsko kocenje, a vi kad nesto pogrijesite kuku lele de pomozi, ili bjezi preko granice, Efendić nije bjezao sa mjesta i nek sud svoje uradi, nece mu biti krivo za bilo koju presudu, de malo sjedite i popricajte sami sa sobom, jer ako se tudzoj nesreci rugaš, vrlo lahko se mogu uloge zamjeniti.
ovdje je svaki komentar suvisan zato bolje vam je.da sutite
Treba efendicu, sda seljacicu platiti za pretrpljenu bol jer je dedo udario u golfa
izgleda ko da su se nebo i zemlja ujedinili protiv SDA
Ubio covjeka i pustili ga.Sramota.Mene bi zatvorili da sam to uradila.Na kraju ce mrtav covjek biti kriv.Tako uvijek bude.Kriv je onaj koga nema.
Malo se raspitaj kao funckionise zakon u takvim slucejevima. Nadam se da neces nikada dozivjeti takvo nesto maloumnice.
Nazalost ljudski zivot se vratiti ne moze
Savjest je tu najgora
Nema ovaj seljacic savjesti
Hahahahaha ubijes čovjeka i onda kažu nema osnova za zadržavanje u pritvoru.
Logican slijed stvari.Otvorite oci
Ozbiljno sam zabrinut za stanje svijesti kod bošnjaka muslimana.
@Regulator1 Upravo si potvrdio ovo sto Aga kaze.
Pojeo je vuk kenjca. Ubica ce biti proglasen nevinim. SDA tuzilastvo i sudstvo radi svoj posao. U pravnoj drzavi je u 99, 9 % slucajeva kriv vozac zbog neprilagodjene voznje uvjetima na putu. Jedino u nasoj drzavi je pjesak nezasticena zivotinja.
U 99,9% slucajeva siguran sam da je pjesak kriv.
ma cojek udario u auto
Živi bili pa vidjeli kako će se političar kao i svi moćnici izvuci brz kazne