Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dečko ti si svoje odradio, svima nam je jasno da je to istina. Naše krivično zakonodavstvo je toliko šuplje i tromo, da si Pablo Escobar na Sudu bi našli neku “rupu” u stilu nezakonito pribavljenog dokaza i sl.
@katalizator jos kad bi ti imao mozga da zakljucis da je lik oslobodjen jer eto nije sniman legalno a ne zbog toga sto se dokazalo da nije uticao na zaposljavanje, stele i ostalo.
ne ne.. ne ide to tako botino ne ideee
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo Efendiću, ogriman novac je utrišen uzalud a sve se zna!! Balkan je čudo.
Jel to za pravosudje se odnosi takodher i i na tvoju presudu uslovnu iz saobracajke u kojoj je nastrado covjek?
Semira Efendića treba sada uhapsiti, jer je nezakonito snimao druge osobe i te nezakonito prikupljene dokaze predao tużilaštvu. Niko nije iznad zakona, pa ni Edendić. Sada treba pokrenuti krivični postupak protiv onoga koji je organizivao protivzakonito snimanje i procesuirati ga za lażno prijavljivanje.
pa ako je sud rekao da je nezakonit snimak, kako je onda zakonito dignuta optuznica??
Nanu li vam lopovsku.
@Bucka2022 Sjeti ti se glupan komplet prvog safa na dzenazi najmilijeg clana familijecdzukelo seljacka, primitivna.
Moj sismisu, ljudi svasta pricaju na kaficama, izmedju jarana onako jaranski itd... bude tu i lazi i hvalisanja i podmetanja itd... nemoze se na osnovu kafanskih prica ili jaranskih prica pravit optuznica i neko proglasavat krivcem. Potrebni su dokzi. A njih NEMA. Zato se misu poklopi svojim klempavim usima i malo se bolje obrazuj.
Ljigo ljigava efendiću !!! Fuj !!
tačno. Sve je jasno kao dan svakome ko je poslušao snimak. Sudske farse dođu kao praonice ukaljanog ugleda političke mafije. I da još mogu šta oprihodovati kroz traženje nadoknade štete zbog sudskog procesa.
Kako lopovi mlate levate i uzimaju lovu.Pa ovo nema....formiraj komisiju i lupaj lovu.Sarajlič je RVI(2 puta ranjen),on može,ja nemogu,4 puta ranjen,6 juna '95 ostao bez noge,jbg, nisam ja Sarajlič,ja sam nebitan,i večina nas,velika
Hajde ušuti ljigavče, opet ti igraš po SDA direktivama. Prvi si opet poletio sa SDA u koaliciju, mrrrš
Dno dna od drzave sudstva ma koji je to ppliticki lopov osudjen.
ja sam cuo da je ovoj sutkinji Ameli Skrobo bas Asim sredio posao. ahahah kakva sprdancija od "drzave" ..zivio sultan tekbiiiir
BIH je propala zemlja to se zna oduvijek unaprijed nazalost i tuzno i smijesno
Kako lik piše kao da nije udario čovjeka autom na Grbavici
A sto ti danas Asim suknu u izjavi, i tebi i SDA-u
Pa momak kad nije trebali zasto si sve zakuhao
"U konačnici, dogovor aktera snimka nikada se nije ni realizirao" ma dogovara, Asim svašta, ništa ne ispuni. Prije bi ga optužili za prevaru nego za namještanje nekome posla.