Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na mikro nivou pogledajte kako su prije visokorangirani bosnjaci u Sipi, Granicnoj policiji, UIO i slicno podrzavali imenovanja srba i hrvata na mjesta bosnjaka, popunu bosnjackih mijesta u policiji srbima i hrvatima, sve za cilj svoje koristi... I sad kad je doslo do guse kuku lele
AKO JE IKO RASTURIO DRZAVU TO STE VI POLITICARI RASTURILI I DRZAVU I SUD TUZILASTVO POLICIJA SVE OKORJELI KRIMINAL. ALI CEKAM DAN KAD CE VAS NAROD RASTURIT KAKO STE VI RASTIRALI DRZAVU.
Uredu je sve sto govori, samo jesi li svjestan, Izgleda da nisi ili ne znas, kad Bosnjaci a, Srbima, Hrvatima daje Nacionalni exluzivitet.
Kad god na konkurs za posao predam,na kucnu adresu poslanoj odbijenici pise,primljen neki Mato ili Dragan,toliko o ugrozenosti,koja je lazna,ali znate manipulirati,sto jest jest,za razliku od SDA koja je sve vrijeme radi vlastitih interesa pojedinaca i njihova porodica sutila na rusenje drzave i njenih institucija.
Seoska varalica iz Orahovica kod Gorazda pao na niske grane.Hoda za Bakirom i ljubi mu skute da ga Sda podrzi iduce godine za nacelnika.Znaci od Federalne vlasti preko tri kantona sve je sveo na nulu i gurno u opoziciju.Sveo drzavu na Novi Grad.
Jel ti se Čović isere u tanjir svaki obrok ili samo za ručak?
Nece da govori o Stranci jer nema o cemu govoriti.Satro Rumenko Sbih za kratko vrijeme.Svi ga ostavljaju.
Ovaj se uhvatio drzavne politike,a strancica mu se nigdje nista nepita.Svugdje ih nabili nogom u opoziciju zbog n jega umisljenog,osvetoljubivog,licemjernog i velikog lazova.Vidite na slikama sacici poslusnika,a 70% poslanika i clanova Predsjednistva Sbih je napustilo zbog njega i ovog nekog Smajica .svercera autima.
mrze ga jer je u pravu
Nikad bošnjacima nije bila sporna nacionalna pripadnosrt.Mi smo najdemokratskiji narod na Balkanu. Bošnjaci izaberu kvalitetn kadrove npr. Željko Komšić, Zdravko Marović ...Kad su Srbi i Rvati izabrali bošnjaka
ovaj covjek zna sta prica i u pravu je.
Efendiću, majka mi nije dobila pare od EU donacija , kad će dobiti , zna li se šta ?
pitaj ministra Delica, on je odabrao ko ce dobiti i fulio
Izdati smo za par tramvaja i prugu do Hrasnice, za to dvoje smo dali drzavu
Da vam nije toga ne bi vi bili ni portiri svi od reda prema tome ne dipr 🤫🤫🤫