Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolja bi nam bila informacija i korisnija sa koliko novca na računima i u imovini je Haris Silajdžić započeo i završio političku karijeru??? To je korisnija vijest za narod da vidimo kakvi multimultimilioneri postajete brineći se za nas
Paranoicni trojkas, kiflin bot, ovi ostali botovi barem dobiju sendvic, za kakve se vi ideake i kurcheve pravde borite.
Stranka za BiH uvijek u koaliciji sa SDA njihova rezervna stranka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne zamazuj narodu oci. Krenuo si sa svojim ahbabima da upropastis i komercijalizujes svaku mogucu zelenu povrsinu u Novom Gradu. Radite TIBRIZACIJI Sarajeva.
Harisa za predsjedništvo 2022
Smdo koji je oborio Aprilski paket , DANAS BI IMALI FUNKCIONALNU DRZAVU i jedisntvenu policiju , a sada imamo drzavu koja je pred raspadom, HVALA NA TOME Silajdzicu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni jeSemirova politika nejasna jer je isti po meni akter u suprodstavljenim konceptima:1.Podpresjednik stranke za BiH koja bi po samom nazivu trebala biti multietnicka jer nema BiH bez svih njenih naroda i gradzana.2.Opcinu Novi grad uclanio u uniju Opcina Turski svijet i bio je u upravnom odboru tog svijeta(neznam jeli sada).Turska dobra sa Rusijom,Rusija sa srbima a bosnjaci sa Turskom.Ispade da Semir hoce u turski svijet a nece u srpski.Bas zapetljano Semire?
Semir Efendic je ubica starca.Treba biti u zatvoru.
Hare, vrati se, sve ti je oprosteno!
Moj Efendiću vrijeme je gore jer zbog tog matorog levata nije usvojen Aprilski paket i sad nemamo jednog predsjednika nego i dalje tri. Da ti ne pričam koje smo još pogodnosti izgubili a matorac poslije toga otišao u Tursku i troši mladu piletinu koja nas je prije uveseljavala violinom a sada njemu gudi po polnom organu
Silajdžić je među najvećim krivcima za današnje stanje, majmune rumeni!!!
da nije srusio aprilski paket prije 15 godina, danas bismo bili normalna drzava
Dovoljno je reći da mu je Dodik javno zahvaljivao na rušenju Aprilskog paketa, jer su njega bili primorali da potpiše.
Efendić nije loš ali mislim da mu fali mudrosti za današnju političku scenu balkana. Mora se biti malo veći drzman ostalo je ok.
Jel ovo onaj muz selme muhedinovic?
Najjaci nas politicar svih vremena Haris Silajdzic
Dzaba vam, nikad necemo oprostiti sto je Stranka za BiH srusila Aprilski Paket. Da niste, sad bismo imali 1 predsjednika i drzavnu policiju. Otkako ste ga srusili, sve je nizbrdo otislo.
Do jučer Efendić bio sastavni dio tih likova koji nemaju ništa od osobina i doveli nas u ovakvu situaciju i sad nam on glumi mudraca i čudotvorca. Ja od rata znam da nas SDA uništava, a liku trebalo 25 godina da to shvati i on bi nam solio pamet, kao i Konaković, Zvizdić, Čampara... Savaka čast Silajđiću, davno je prepoznao osobine SDA, ali očito ne prepoznaje osobine njihovih otpadnika.
skupa sa alijom nam skuhao ovo sto danas imamo od problema na nivou drzave
Alija ne moze isparaviti svoje greske.Silajdzic nadamo se ima vermena da ispravi svoje greske koje je naparavio.Javnost zna, samo on mora biti svjestan.Ovo uredjenje je njegov doprinosu negativnom smislu.On je vinovnik dogadjaja, zajedno sa Sacirbejom.Djelil su BIH ko Glavicu Kupusa.U Dobrinji je djelijo stan, zgaradu na dva entiteta, toliko o njemu..Ostalo mozemo i zanemariti u odnosu na ovo navedeno.
Mene sto se tice jedno tebi drugo njemu!! Kobaja za zene