Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ces nastaviti koracati svojim putem, bez da se osvrces na sve sto dolazi iz korumpirane hobotnice zvane SDA !!!
Ode svako od SDA bagre
Isto njesra drugacije upakovano
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Samo gazi
Nema vise SDA nacelnika u gradu Sarajevu eto dokle su dosli
A koliko su samo SDA botovi branili Efendica hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovoga Efendica bi ja za predsjednika nije zatucan sto je najvaznije,a covjek je srednjih godina razumije danasnju i sadasnju patnju mladih i ostali slojeva drustva.mogao bi puno pomoc pametan je.trebaju nam drugi ljudi dosta ovih huskaca kojima punimo dzepove vec 30 godina.kad vidim onu telecu glavu onog Zahiragica dodje mi da se odselim odavde odmah.
Bravo Sema. Treba nam još jedna jaka noga na desnoj strani, trebamo potpuno ugasiti komuniste, sa tobom i Konakovićem to i možemo ako Bog da.
Ma njegov partner je opet Bakir. Vijecno skupa
Sta li se sprema ovo?! Odjednom svi prelaze u ovu stranku.Pola njih su SDA BOTOVI.Neka nam je Bog na pomoci !
Jos jedan preletac iz SDA. Koliko ce ih jos otici u druge stranke ? Poslije SDA, opet SDA, ali se tako ne zove, jer niko od ovih preletace nije promijenio glavu. Svi oni i dalje isto misle, kao sto su mislili dok su bili u SDA kod Bakira i Sebije. Sada su se s njima kao posvadjali i eto sada imaju svoje misljenje.
Nakon sto si sve svoje zabetoniro u drzavne jasle..brao
istupio si zato što si željan vlasti a nisi mogao napredovati, sad si ubo ko prstom u ghovno, čestitam na političkom samoubistvu
Izađe rumeni ubica iz SDA. Moj seljačiću nisi ti izašao zato što nisi mogao nešto promijeniti u SDA i BiH već što nisi mogao ostvariti velike ambicije koje si imao. SDA je svakako brod koji tone i na kraju će na njemu ostati samo Bakir i Sebija jer su oni vlasnici stranke koju su naslijedili od r. Alije. Živi bili pa vidjeli hoćeš li ti onda sa tom novom strankom u koju si došao ni manje ni više već za predsjednika a nisi bio ni član, ići poslije u koaliciju sa SDA.
Vidi mu glave,čisti seljačić. Nema tu pameti,obični cinkaroš.
Jel moze sta Argumentovano SDA Botovi osim minusa?Lupaj ti passa al tboje dijete opet nema buducnost bas kao ni ti zivot bijedo.To je tvoj LIMIT!bravo uspio si hahah
Došo sidran, možda bude da se šta pojede i popije gratis.
Priglupog amera zguziše salem ćoškaste glave, alić podguzn muha i ljigavi zijo i dovedoše istočnobosanskog rumenjka da proba prško ovog ološa spasiti sda.
Pa dobro ti si kao SDA obezbjedio Buća Potok, Boljakov potok, Sokolje (vecinom bezpravna gradnja) glasacku elitu. Isto ko SDA uhljebi i budžetlije. Sve to u 5 deka.
Uceram vam svima
Uzgaja Bakir lažnu opoziciju...