Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ovog sto brani brankovica hahaha
Nisam siguran da ti nivo inteligencije dozvoljava da pročitaš na sta se tačno odnosio tekst, radije nekad prešuti vjeruj da ti je pametnije
@Otpor odgovara li iko od doktora trojanera za svirepo ubistvo male djevojčice Gadžun, mislim da empatija prema djetetu treba da je puno veća, mada ubistvo je ubistvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nisi tako govorio kad si od njega tražio ministarske fotelje
Sve što kaže sarajevsko božanstvo sveti Dino sokbunarski je istina ,jer ta istina se formatira u glavnoj nipotističkoj bazi na Sokbunaru.
I to kaže ezdea junoša na privremenom radu u ezdea ekspozituri zvanoj SBiH
Ovi koji su dobili ta sredstva kažu da je svaka marka javno i transparetno dodijeljena,a što se nisi prije javio Efendiću dok je u proteklim decenijama tvoja stranka,sda i df dijeli netransparetno ito samo svojim poslušnicima i zbog kojih je danas ogroman broj povratničkih kuća prazan.
Što se NiPovi upale na Semira ko osice...
Ideš u opoziciju. Džaba kmečiš Rumeni. Ako je Dino takav kriminalac što nisu tvoji ministri sami izašli iz takve vlasti nego kmečite ko tetke?
de nam reci samo pametnjakovicu molim te sto Bauhaaus ostade bez svog centra u naselju Mijacka,pa Bingo izgradi jedno 3849292 svoj centar?
Pisanje po Gavrilu
A sta mozemo reci za tebe Efendicu???? Koliko kosta gradjevinska kod tebe, hajde nas malo uputi?
Hajde skloni se u mišiju rupu, i ti si svoje odbrojao dane. Sva ti se politika zasniva na pljuvanju drugih. Stara SDA škola.
Ma ja, bitno je da im politika ima kontinuitet. :D
rumena seljačina i dan danas krade na podvožnjaku u Buća potoku.
Možda sljedećeg mandata neće biti..valja se osigurati..šta se vi čudite? 90 % naroda bi isto uradilo da je na mjestu našeg Dina
IZVINI EFENDICU POSTENJACINO NISAM TE PREPOZNAO... KAKO SI ŠTIMAO DOZVOLE ZA GRADNJU PO OPSTINI NOVI GRAD SARAJEVO?! KAD TAD ĆEŠ DOBIT OPTUZNICU ZA TO!
Jel ovo onaj sto je po zakonu zgazio covjeka
e moj kefendiću znam da je ružno ostat bez vlasti i fotelja, ali kao politički proklamivani mumin ne valja kada lažeš, a lažeš i pun si bijesa.
Efendicu, znamo dobro zasto si kivan na Konakovica. Jos od kada je ukinuo redukcije vode, koje je klika oko tebe i Cesira nametala Sarajevu... Nikad vam to necemo zaboraviti, ma u koju se stranku, ili misiju rupu sakrili!!!