{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Edukacija za profesionalne dadilje u Nahli

21.10.2013. u 21:42
0
3
Edukacija za profesionalne dadilje u Nahli
0
Edukacija za profesionalne dadilje u Nahli
Udruženje Centar za edukaciju i istraživanje Nahla Sarajevo, uz podršku organizacija dvv international u BiH i GIZ-Podrška obrazovanju odraslih u BiH, realizuje sponzoriranu dvomjesečnu edukaciju za profesionalnu dadilju.
Dvomjesečna edukacija za profesionalnu dadilju doprinijet će poboljšanju kompetencija žena u oblasti babysittinga i njihovom boljem povezivanju s poslodavcima, a polaznicama će biti pružena intenzivna obuka iz sljedećih oblasti: psihologija, pedagogija, vježbe prve pomoći i prepoznavanje znakova bolesti, zdrava ishrana djece i priprema jednostavnih jela i dječije hrane, fizička sigurnost djeteta, odnos dadilje i roditelja.

Nakon uspješno završene edukacije, s dozvoljenim opravdanim brojem izostanaka u predviđenom programu, polaznice će dobiti certifikat njihove kvalificiranosti, što će im osigurati aktivan pristup traženju posla, saopćeno je iz Nahle.

Implementacija projekta predviđena je od novembra do decembra 2013. godine. Nastava će se održavati dva puta sedmično u poslijepodnevnim satima.

Uvjete i način prijave na kurs možete pogledati na stranici Nahla.ba.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: