Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba educirati i mladiće i povećati im džeparac tako da imaju za kondome
Peres li ti noge u čarapama ? Hahaha
@2PIPUN HOCES NESTO DA KAZES I HOCES DA SI PAMETAN I TAK TO A VIDIS KAKO SI GLUP. Zamisli da sam ja na ovo napisao ne mogu doci na red od popova jer se spominju maloljetnice znaci popovi a svi znam to da je pedofilija u pitanju cim se spomenu popovi....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi se yebu ko štuke, a ja ga godinama ne mogu umočit. Koji sam ja nesposobnjaković u pm
@PS91 počeo sam sumnjaat da će se to opet i dogodit, prva cura koju nađem ostavit će me nakon što m ise nasmije u facu kako sam loš
ne beri brige na pravom si mjestu..klixovke vole takve
Hasane CrniHasane
Abortus je ubistvo i sram da bude privatne i svake druge klinike koje to rade samo po zahtjevu pacijenta bez opravdanih razloga... No opet nevjerovatno je da se ta djecica toliko...
"Kod nas je to još tabu tema i u razgovoru majke s kćerkom, a da ne govorim sada kako je to s nekom drugom osobom. Kod nas kada se ide ginekologu, ne podrazumijeva se da se ide po savjet, već svi misle da se radi o neželjenoj trudnoći, a neizostavan je i naš primitivizam i mahalanje, što doprinosi tome da se malo priča o ovoj temi", kazao je Karahasan." TAcno! jbm ti zaostale licemjerne balkance!
Nego što će, tebi donijeti da se brineš o njemu ?Svi ovi moralisti o abortusu bi se trebali ponuditi da prihvate tuđe dijete kad su toliko protiv njega...o tome se treba razmišljati na vrijeme, ali kad već dođe do trudnoće postoje samo dvije opcije, roditi ili abortirati, dobro postoji i treća ako se majka priroda pobrine da dođe do spontanog pobačaja, ali ne može se na to računati.
Bakire ulaži u omladinu da ne budu kurve i klosari..Nije svaki otac tolerantan ko ti da dadne šćer za Gligora😂😂😂
Maloljetnice su vecinom vec kurve ali za tate i mame su nevine princeze..Stalno je kriva ili drzava ili skola..
Doktore djaba skola i nauka, kad im iz ociju viri cuna, ovo sad vrijeme uzelo sejtanskog maha.
ja iskreno ne mogu da vjerujem da smo toliko retardirali .. pa do prije 20 godina ovo su djeca u osnovnoj znala .. šta se ba ovo dogodilo???
@kraftwerk .. bolesno, ja sam rodjen i odrastao u sasvim drugom sistemu, ali mi i dalje nije jasno da je moguće reteriranje ovih razmjera .. sve se nešto nadam da je neka negativna propaganda ..
Svatko neka snosi posljedice tog čina, toga je uvijek bilo i bit će, čemu sad narikavati za fetusima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da neko povede inicijativu da se u školu uvede seksualni odgojo, lažni moralisti bi digli kuku i motiku da je sruše u startu. Eto, uveli ste vjeronauku od obdaništa, a abortusa nikad više.
pa roditelji dragi kako to odgajate djecu....
Kamo srece da u skolama obavezno uce o ovome, a da se vjeronauka izucava izvan (obavezne) skole, ali to nije u interesu desnicarskih nacionalisa,!
Klinci se jebu ko stuke, njihovo sjeme curi niz haustore
kakva edukacija?! danas se sve nadje na net-u. koga zanima...a koga ne zanima nece mu pomoci ni kurton ni dzeparac.
Ja ništa gluplje u životu nisam pročitao. Neće mu pomoći ni kurton ni džeparac? Da ga zamota u kesicu od čipsa?
A edukacija kako dolaze do te trudnoće ?
Treba sexualno obrazovati omladinu u skolama, za sad toga ima samo u srednjim medicinskim a trebalo bi u svakim