Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto postavljaju nekompetentne (mlade) ljude na bitne pozicije i ti mladi koju prihvataju te pozicije iako zbog svoje mladosti i neiskustva nemaju apsolutno nista kontretno da ponude su ista GOVNA. Ovako se unistava jedno drustvo. Zenska sa masterom knjizevnosti ministrica policije, nargilas kantonalni ministar i sad ova... Nas sve treba tupim nozem poklati kad smo glupa stoka!
Žena završila informacione tehnologije, ali kao i svaki BH političar nalazi za shodno da komentariše virus !! Čak šta više, stavlja se na čelo štaba CZ za borbu protiv coronavirusa. E zato smo ovdje gdje jesmo, jer je bitnije svačije mišljenje, od mišljenja onog ko i zna nešto o tome !!
Partijski kadrovi,podobni a ne strucni;zato nam i jeste haos u svakoj zivotnoj sferi.
Da li ste mogli nači nekog pismenog, Nadam se da če krivično odgovarati za svoje loše poteze.
joj, sta bi joj ja radio
Joooj, u ratu je bilo lakse jer smo znali ko je neprijatelj, sada je grozno jer on ubija a mi ga ne vidimo, jel to ta prica?
nemojte zezat ljudi! imala je dobar potez. mada za predizbornu kampanju. odbila je pomoc srbije, i napala gradonacelnika?! svako normalan bi uzeo pomoc od koga god da je ako su ljudski zivoti u pitanju. da su umjesto virusa poplave kao prije par godina mozda bi skontala da ovakve katastrofe ne poznaju naciju i granice.
Ovo kao Cernobil. Samo partiksli "strucnjaci".
Mogla bi ga ti vidjeti.
Dobra Edita ko dobar dan. Jedra ko zelena jabuka ...uh ....
Sine, Bog te sačuvao i sve dobro.
Prvo procitamo vijesti na svakom portalu pa tek nakon sat dojavljuje Edita informaciju koju svi vec znamo.
Izdrži Edita, znam teško je.....
Najvrci zdravstvrni problem nece biti globalno koronavirus. Nego sto ce svi se udebljayi po 10kg. Lijekovi, nalazi, bolesti to ce prepoloviti stanovnistvo. Kretanje je cudo
kako nas je prosvijetlila edita začas sabahile