Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nije isplativa onda je i logično da se zatvori, bolje nego da se gomila gubitak.
Ako neće ostati bez posla i ako će biti prebačeni u druge jame, onda nek se ne žale, dobro su i prošli imajući u vidu kako su prošli radnici Željezare, Energoinvesta i ostalih giganta.
Za rudnik Stranjani se vec odavno zna da je nerentabilan ,zato ova odluka i ne cudi.
Samo kazem, za nekih 10-15 godina kada obnovljiva energija preuzme vodstvo u kolicini proizvedene el. energije, vecina zapadnih zemalja ce uvozit porez na "prljavu" energiju, sto ce rezultirati ogromnim tarifama na uvoz el. energije iz zemalja koje i dalje koriste termoelektrane. U toj situaciji ce BIH ostati bez "zlatne koke" koju predstavlja EPBIH i tu ce nam biti posljednji ekser u kovcegu.
E moji komorati nije ni cudobda ce se sve pozatvarati kad vas je prodao Sinan Husić.
Konacno neko ko ima damu....
Udri po sirotinji
Cuj poslovao u gubicima...pa ako je tako sto ste ostali u kancelarijama i punili konto racune...
ne ide im se zato sto su tu navikli laganica jebes minuse Rudnika platit ce narod sve 😂
E da hoće rudari izać pa ga gurnut dole u jamu i zaključat
@Black_Ops .. neka te bola .. čuj mu izjave, ko da su dole klade a ne ljudi
Na dobro ste putu da unistite najjacu kompaniji u Bosni, Elektroprivredu. Koliko je samo ukradeno miliona, a da za to nikad niko nece odgovarati.
lud, zbunjen, nenormalan