Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Političari su osobe koje jedno misle, drugo govore, a treće rade. Ovi naši još imaju par osobina: ništa ne znaju i uglavnom su čobankovići...Ja to onako, osjećajno...
Ajdee..
Kako za par mjeseci pade prica Fahre Radoncica o borbi protiv korupcije, smijesno koristenje termina cunami, jer je koalicija SDA-SBB nosilac korupcije u zemlji. Mozete placati Tunji Filipovicu koliko hocete da pise afirmativne clanke, jer narod sve vidi. Samo polako, doci ce svako od vas na red, ne mize vas pet Jonathana spasiti.
--- Prezadovoljan OSJETNIM porastom standarda ??, kaže SDA predsjednik parlamenta Hahahahhahahahahha. Dakle milijardicu kredita MMFa smo uzeli jer nam je osjetno porastao standard ? Jer ima se od čega lahko vratiti. Ko i onih prethodnih 8,5 milijardica. Da to nisu opet porasle plate parlamentaraca ?? Ono kao dao se ne sramote ped evropskim kolegama ??
Ovo onaj sto je tražio 8 savjetnika.
Amir Zukic - sef poslanicke grupe najvece stranke (citaj SDA). Svako daljnje komentarisanje parlamenta u kom je on jedna od glavnih figura je suvisno. Jedino sto mogu ocekivati od njih je da opet povise plate (ako je ko gledao, valjda su i neki dan opet napravili neke povisice - valjda svjesni da su im ovo zadnji krediti koje svijet daje pa da se iskamci sto je moguce bolje).
Vako mi kažu.. Ako ti treba štela nađi nekog ko je blizak Sarajliću jer je on glavni za kadrovska rješenja. Imal ko da zna ovog bilmeza da mu gurnem 10 milja za posao?
Nemoze biti zadovoljan zato sto nije njegova rodbina imenovana.
SDA je najnepismenija stranka, a SDA Mostara je tek priča za sebe. Ka-ta-stro-fa!
Edine kako ocjenjujete zaposljavanje rodbine i prijatelja u Parlament FBiH bez ikakve konkursne procedure????
Imaju cjenovnik za zapošljavanje a konobar je Sarajlić. Samo pručiş i gotovo.