Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakva crna opozicija valjda je HDZ u koaliciji sa SDA
@stp2017 i sbb
@vansiona, Ovaj polupismeni Edin Mušić nije uspio završiti na fakultet, ali je posljednjih dvadeset godina budžetski uhljeb zahvaljujući kriminalnoj organizaciji i banditskom bračnom paru Bakiru i Sebiji Izetbegović.
Konju marke dorat sta treba opozicija namket kad vam nestane za krast
prototip klasicnog poganog SDA balije
Pašče lažljivo. Jedi krivci su vaši koalicioni partneri, ustaše iz HDZ-a. A zajedno s njima i vi i SBB.
HDZ je dio vladajuće koalicije ( ako ovdje itko vlada ) i da imaju mooda lijepo bi došli i digli ručice za PROTIV, ali pošto se ovdje ne zna gdje je veći šljam - u vlasti ili oporbi onda se nije dogodilo ništa ... Narod ima vlast kakvu zaslužuje, ili KAKAV NAROD , TAKVA VLAST ...!!!
HDZ sada blokira sve sto moze. Treba bojkotirati tariguz i pelene Violeta i sve proizvode iz zapadne hercegovine, pa ce brzo prestati s tim. Snaga je kod potrosaca kada odlucuje kako ce potrositi pare.
Opstrukcija su vam izbori koji idu.Da toga nema sve biste se lakse dogovorili
Ja se nadam da ce sad raja vidjeti za koga je glasala sve ove godine, i da se necemo prodati za par metara asfalta i smoki
narod ne zna za bolje pa će opet biti isto...da zna... ne bi ovi nikad zasjeli
Ovdje moze doci do nekih promjena samo kad ovi na budzetu ne dobiju 2-3 plate za redom.Znaci nikada,jer se to dozira po potrebi.Tako se osiguravaju glasaci i sve ostalo.
Samo jednu platu...sa 2-3 bi gradjanski rat izbio
Haha vecinu cine SDA,sbb,HDZ i oni privatnu o opstrukciji.Kakve veze ima opozicija DF,SDP,nasa stranka sa ovim.Vama su dali uhljebi mandat sad ga zavrsiti.Imate vise ruku u cemu je problem.Kod akciza ste bili jedinstveni sda,sbb,hdz
@vansiona pricaju
Čovićevo maslo, pas mu mater ustašku.
Nesposobna vlast. tj. pozicija sa polugama vlasti u svojim rukama optužuje opoziciju za vlastitu nesposobnost. Takve gluposti puše samo glupani u BiH.
ma treba vas prodat u bijelo roblje, i pojacat budjet
@katonix1 moze i to, ovce se farbaju
Ma nek ima para za putne naloge za sjednice.
Pa gdje je pozicija, u svim normalnim drzavama pozicija usvaja budzet
sdp - df = peta kolona