Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoga stranci opasno guraju i gotive. Ako uzmemo u obzir da ti isti stranci danas hapse najveću ološ po Sarajevu, ukljucujuci tužiteljicu Budalicu i da su nam evo čitav život izvor finansiranja svih projekata - onda svaka čast čovjeku.
Pushi ga dezerterčino
Ja bih samo rekao da je bolje glasati za poštenog nevjernika nego za lopove koji se pretvaraju da su vjernici. SDA nema ništa drugo ponuditi osim svojih neuspjeha, afera, Brankovića, Zukića, Novalića, Sarajlića... i onda dođu i pričaju o vjeri na hayatu i slikaju se po džamijama
Srećno na izborima,bar se narod očima uvjerio na pruzi, trolejbusiima,kampusu,subvencijama na ispunjenjim obecanjima.
Ja mislim da osobe koje puštaju lavinu negativnih komentara boli epitet koji nosi Naša stranka, a to je GRAĐANSKA. Tužno što smo dopustili da postanemo papanska zemlja i da neobrazovani ljudi njom upravljaju. Kao da je 30+ godina poslije rata bitno ko je gdje bio za vrijeme istog.
Bravo Forto na dosadasnjem ucinjenom.U novom mandatu ocekujemo aktiviranje gradjanskog prioriteta, odnosno ciscenje sarajevskog asfalta od opanaka.
Javljaju grmljavinu za vikend, valjda Forto nece pobjeci misleci da su granate
NS, NiP, SDP, DF, Lagumdzija = globalisti, masoni, kabala, agendasi hinjavi koji su provodili mjere protiv svog naroda i radili na depopulaciji istog po nalogu i uputama tate Schwaba... Svi na jednu stranu, MIRNES i BOSS na drugu!!! Jedini koji je branio ljudska prava i slobode za vrijeme korona torture!!! Mirnes=COVJEK!
Upravo je vasa stranka ovdje s misijom da unisti porodicne i tradicionalne vrijednosti, devalvira odbranu BiH, izjednaci agresora i zrtvu, a Bosnjake predstavi kao nazadne
Znači, šta god budu stranci tražili... Pošteno je to reći prije izbora.
Zar ćeš se ti nešto pitati.Ti koji si pobjegao iz Sarajeva!!
Ovima što ne paše,su isti kao on
Trojaneri sto ste odlucivali ste ....odlucivali..Borke Baarlije Bege Falatari ...nikad vise nece odlucivati..
Malo gdje ćete vi odlučivati. Otpast ćete vi brzo iz trojke, najslabija ste karika.
NS nije nista pretjerano veliko uradila ali opet vise nego SDA za 25 god
Seres, Forto, seres...big time. .
Ne nisu oni su pravo posteni (ne branim sda) Vakcijnacija, nabavka trolejbusa(carina placena na ~140000, oni placeni 1,4 miliona), ne istažen slučaj ubistva Dzene… Da li su oni nesto uradili? DA JESU Da li su “velika” promjena? To mi vi odgovorite. NEMOJ TE ME PRIJAVLJIVAT HAJDE DA DISKUTUJEMO
Nemoj Tita ti ti vise voditi nista...
NS ima lijepu, civilizovanu i modernu pricu ali nisam siguran da bi se mogli nositi sa Srpko-Hrvatskim nacionalizmom i fasizmom. Mislim da nisu shvatili da je jedino Bosnjacima vazna drzava i da bi prodali Bosnjacke interese da se uvuku SH da ih pokusaju privoliti da vole drzavu. A SH bi i tada radio protiv drzave.
Naravno da nece stranci morat donositi odluke kad ti sve sufliraju stranci...Sabina ti visi po amerKi