Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisi propalo, nepostojeca stranka, likovi ne znaju ni kuda bi ni sta bi, sem parada to donose u sarajevo, fuj
Forto...idemo Di Džej 🎶🎶🎶🎶🎶🎶
Što se ova njihova stranka pospremi, degutantno je to da ih je pospremio njihov koalicioni partner NiP.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Sve demokratija a svi se drže druga Staljina 😂😂😂😂😂😂
😂😂😂😂
nije samo kod nas i Merkel je preko 15 godina kancelarka, Macron će biti bar toliko itd itd. Najveci broj promjena u vlasti ima Britanija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E ovaj ce je nazalost sahranit, mlitav, mljohav bez ideje.”Vehdo “rjesenje sto bi se reklo.
Stečajni predsjednik njihove stranke.
E moj Forto..ne znas jesi li posao ili dosao..hoce li neko krivicno odgovarati sto se mrcvari ovaj jadni narod sa ovom vakcinacijom?Sto nasi gradjani umiru cekajuci u redu?Bog ce ti platiti Forto..i tebi i Spahicu,vrlom koordinatoru..smetljari jedni
Jedini i najbolji !!!
Po cemu je ova stranka, odnosno njen program drugaciji od prigrama SDA, SDP, DF, NiP..... koji se svodi na uhljebi, zagrabi sto vise mozes dok traje mandat i lagano na odmor negdje van Bosne?
Odavno nisam vidio ovoliki interes SDA botova. To pokazuje da im vise smeta Nasa Stranka nego SNSD i HDZ.
A srali kad je SDA imala samo Bakira za kandidata hahahaha
hahahahhahahahahahahhahahahahahhahaha
ovako i Xi Jinping
On je iz ostalih tako da može za predsjednika stranke.
Forto je pristojan lik . Ako narod želi na narednim izborima Asime , Zahiragice ,Trace i ostale Bakirove podanike da im jašu za vratom neka izvoli . Kineske vakcine su paradigma vlasti u BiH kako se nabavljaju da nema ni cijene samo da bi se HDZ i SDA uhljupi ugradili.
Uzivancija je citati copy-paste komentare "razlicitih" korisnika:) Koliko vas zulja NS, dizete im ugled
Ovaj Forto se nametnuo ili su ga nametnuli drugi i istakli u prvi plan iz nekog razloga. Kao nezavisni posmatrač cijele situacije smatram da ovoj stranci prijeti lagani potop.
Super propali su odma
Legenda ko Forto!!! Najpismeniji lik u vladi