Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Edine! Imat ces posla jedno dvije godine samo da pocistis śranje koje je ostalo iza sda pacova. Srozali su Lukavac samo tako radi sitnih i kratkorocnih licnih interesa. Na zalost, jos uvijek 39 % vijecnickih mjesta pripada sda. Sretno jos jednom!
Bitno je da smo se rijesili smradova iz sda.
SVE JE SLAGAO AMA BAS SVEEEEE
sda iza sebe ostavila pustoš
Edine jarane , kreni od njihove opcine i pocisti budzetske uhljebe koji se guraju po opcini za vrijeme RADNOG vremena a skoro niko nista NE RADI . 80 % njih ujutru udje u zgradu opcine a da nemaju pojma zasto su tu i sta im je raditi u toku radnog dana . Posalji ih u njihove mjesne zajednice neka tamo sjede i smrde ......kreni od " referenta za cistacice i i portire " .
Kad se ponudi pravi čovjek, narod onda hoće promjenu, a ako ponudiš kakvog blečka kao oponenta, narod se onda boji da ne bude još gore. Kadrovska politika je ključ.
Po biografiji njegovoj ovo je kvalitetan covjek. Vidjecemo.
OVA KOMUNJARA CE POZATVARATI SVE FABRIKE U OPCINI LUKAVAC OVAJ COVJEK JE BOLESTAN NAROD CE GA ZA DVIJE GODINE ZA M.DA OBJESITI
Pojma ti o zivotu nemas. Vidi se da si SDA pacov, krkan i seljacina koja misli ono sto joj se kaze, a ne svojom glavom. Niko ne spominje zatvaranje fabrika, vec modernizaciju i ugradnju filtera. To su fabrike duzne. Meni je bitnije moje zdravlje i zdravlje mojih najmilijih od vasih stranackih interesa i bogacenja privatnika.
@opp svaka čast na komentaru, dijelimo isto mišljenje!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Libo me racku...nego prca li ko sta?
Da si bar nekom linijom povezan sa Generalom Komadantom Delicem nebi ti predstavljao komunisticke stranke, e moj Edine
Srbija do Tokija!
....ko Nokia... :)))))))))
@Odkud ti,u pola 3 Svake goine ssve manja i manja..
Ovo je veliki uspjeh za Lukavac gdje smo konacno uvidjeli da samo sebi sami mozemo pomoci a to je odstraniti SDA tkivo i dovesti jedinog covjeka sto bi uradio nesto za Lukavac opcinu.Taj jedini covjek je Edin Delic i meni je jako drago da su to gradjani prepoznali i da smo dobili konacno jednog nestranackog kandidata koji ima viziju za bolje sutra.Ako se pokaze u naredne 4 god ovo sto je obecao ne vidim razlog da bude i naredne 4 god pa opet tako.
@Salah ad-Deen Jako ti je primitivan komentar. Ali sudeci po komentaru moze se vidjeti da si clan/simpatizer SDA. E primitivcu jedan, dosao vam je kraj u Lukavcu. Pustena voda u klozetu, nema vise!
Ako se izdrži i do proljeća,potrovaste nas...""Lukavac je sada u stanju koje je neodrživo. Sa ekološke strane je katastrofalno, zdravlje ljudi i djece je ugroženo, posebno u zimskim mjesecima..."Čitav kanton grca i guši se u dimu...više nema veze sa ekologijom u pitanju je biološki opstanak !!!
Samo kako ćeš rješavati pitanje zagađenja kada federalne i kantonalne vlasti koje su nadležne za industriju tolerišu zagađivače i dopuštaju im da rade šta hoće, naročito inspekcije zaštite okoliša.
Vec se jutros osjeti napredak...hahahahahahha