Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi li ova oprema bez kablova? 😆 Da ne počnu još obarati strujne mreže radi glasova, u kriminalu je domišljatost na visokom nivou.
Sta se ovi bune, i onako ce za,izbore biti uvezen softverski paket iz Njemacke🤣🤣🤣🤣
Najskuplji politički aparat je u BiH, najviše javne administracije po glavi stanovnika je u BiH, sad ćemo imati i najskuplji nadzor izbornog procesa u BiH koja je najsiromašnija država u Evropi.
Ja znam preko 10 ljudi koji su kupili diplome i sad rade u opstini
Prodajem glas. Cijena 2000 KM.
Ja mislim da treba Milinom malom dati da ovo odražava i sprovodi regularnost izbora, pa on je išao u školu i treba mu ovo dati da ne bi bio narkoman