Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti znas misu ko je prevrtaner..napali ste nas s ledja pa jesmo li se pokazali ko prevrtaneri 92-95...zali boze sto nismo \"rijesili\" sporna pitanja kada smo mi bili gornji (cca 500 godina vladavine) prava ste sila kako ste se branili tih 5 vijekova, mora da vas je bilo ko kineza (ili ste vi bas pravi prevrtaneri, kazu da raja nije morala ici u askere) platis danak i ori na miru....vi latini...digo se vas drug tito i da on ukida zar i dizab, sto to ne ukinu i casne sestre kada je drug prema svima pravdu dijelio..po onoj latinskoj tudje hocemo svoje ne damo.. a ti Europa-pozuri u Amsterdam i uzdizi se kulturno...ako nisi bio ponesi kesu za povracanje...
neda paksu admiin da mi prodje komentar djeteta mu se nakaaaraam onog malehnog. yeebo li ti heefendija Serich mater i ostalu poganu ciigaansku familiju. kad bi mi neko mogao objasniti kako to da nasi muslimani (nekakvi bosnijaki boshnjaki ili kako vec) hvale i velicaju mehmeda fatiha a u isto vrijeme im nije strano ni da svojataju i kofol vole i nase kraljeve i kraljicu. kako to dvoje moze ici zajedno ne shvatam????? jel ih zato zovu suncokreti i prevrtaneri?
Jel\' ovo proslava pocetka nestanka Bosanskog kraljevstva? Koja sizofrenija.
PRAVI\" EVROPLJANI\",NEMA STA ! E MOJI \"BALKANSKI ARAPI \" SVAKI DAN DOKAZUJETE,KOLIKO STE ZAOSTALI I ZATUCANI ! VAMA JE MIJESTO U AZIJI,SA EVROPOM NEMATE VEZE !
OVI MUSLIMANI SU PRAVI GURMANI PRVO MUSLI PA ONDA NAMAZ !!
a sta hoces reci kao prije turaka i islama eto mi, hrvati i srbi kao bili slozna braca? Kakvu si ti istoriju ucio? \"kao kad bi srbi recimo danas na slican slavili Drazu Mihajlovica i velicali njegova \"djela\" hoces da kazes da ne slave? Zagore predugo si bio u Darkvudu!!!!!!!!!!!!!!
Ja sam KRMAK EFENDIJA
mozel mi neko malo objasnit cime nas je to dobrim zaduzio taj sultan Mehmed fatih? ...ili sultan Bajazit,.... ili Murat??? meni koliko je poznato oni su donijeli na ove prostore rat i visevjekovnu bijedu za njeno lokalno stanovnistvo, prije svega one koji nisu htjeli pokleknuti i uzeti tu novu vjeru. ostavili su nam sto je najgore SJEME RAZDORA medju rodjenom bracom koje traje do dana danasnjeg i nikad nece prestati u to sam siguran. meni je to u istoj ravni kao kad bi srbi recimo danas na slican slavili Drazu Mihajlovica i velicali njegova \"djela\"! ili ...