Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz genocidne rs uvijek su prebacivali FBiH probleme a kao kod njih med i mlijeko itd. Zna se dobro da ih je najbolji bosnjacki politicar Milorad Dodik za 7 godina "mobilizacije ukupnih kapaciteta" doveo do prosjackog stapa. Tako eto tzv "bolji entitet" ide punom parom u siguran nestanak pod vodstvo najboljeg bosnjackog politicara Dodika. Upropastio vas je, mi smo odavde svojim napadima na njega ga ucvrstili tamo da moze sto sigurnije da vas pljacka. Ipak ste sebi dosli u oktobru 2012 pa gladan stomak ne moze se hraniti i pojiti nacionalizmom. Nemate vise ni za krmetine koju Isus nije jeo. S obzirom da zbog lose ekonomske situacije imate i otvorenu bijelu kugu, najbolje po vas genocidni Troprstasi bi bilo da odustanete od genocidne tvorevine rs ili se integrisete u BiH a ako ne mozete onda se iselite u Malu Nokiju ili u majcicu Rusiju sa "svojima" tamo da budete.
Ово је држава, а не издркотина федерација. У интересу наше Српске мења се Влада са 24 сата, а не мрцварење са Будимиром у недоглед.
A JESU UHRANJENI VIDI IM GLAVA,ZAMISLI SAMO KOLIKO SU OVA ODIJELA,KAO 3 NASE PLATE
ps penzioneri vam gy.ze cuke a Mile vas lol ! SIKTER
Znaci na.gy.zi.te se pa kad Mile bude raspolozen.........:) SIKTER
pardon koze lol ! SIKTER
ah da niste vi njegovi robovi vi ste njegove ovce lol ! SIKTER
od termina i raspolozenja predsjednika ( vrhovnog gedje ) rs -a.....ja koji ste vi ro.bo.vi .....jednog notornog seljacine cobani....ako niste nista bolje ni zasluzili ! SIKTER