Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dragi zemljaci i manjeg entiteta. da zastava cini drzavu kurdi bi odavno imali ovu. nacionalna zastava jednog od tri konstitutivna naroda bas drage BiH je samo dekoracija, tako svi vi koji zelite da likujete razmislite dobro o cemu uopste pricate.
Hvala ministu na odrzavanju specijalnih odnosa sa susjedima, nadam se da raja iz Sarajeva nece morati vaditi vize za odlazak u Banjaluku.....Kakav politicki promasaj!!!
Drugarice i drugovi, sretan vam dan Rrepublike. Danas su se Lagumdžija i Džombić, ministri dvije prijateljske, susjedne i nesvrstane zemlje, susreli u srdaćnoj i otvorenoj atmosferi da razmijenje mišljenja.
Svaka čast! Ministar inostranih poslova, na svom prvom putovanju u Banjaluci!!!!!!!!!!! Hej, pa to nije inostransdtvo???? E, svašta smo dočekali.
Prva recenica tkzv dzombica interes entiteta i 100 konstutivni naroda.Kojo sranje od drzave.
Država za Miću.
Jel zlagum-bey konačno skonto da je lizanje pakaša druga Miće jedini provjeren način da se održi vlast i fotelja. Uostalom zna on to iz navike još u doba alijanse za prevare.
vidim lagumdzija radi punom parom ,tako i treba , drzave moraju stvarati dobrosusjedske odnose . jel ovo njegova prva poseta kao ministara vanjskih poslova ?