Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE treba ni BH GAS, ni Energoinvest ni Sarajevo GAS. Svi ste se ugradili na racun naroda u KS. Sramite se sta radite od drzave !!! Milion direktora i strancakih uhljeba sa platama od 2000 KM do 5000 km. Posao koji moze raditi 300 ljudi radi 5000.
Dzidic je dzukela i odvratan nadmeni uhljeb, sto ne subvencionira malo cojenu gasa federacija umjesto sto trose na gluposti
Tako se brine za narod i gradjane KS. SDA nacelnici sute kao da se poskupljenje desava u SVEMIRU. Navikli samo da fakture za nerad naplacuju od naroda.
ZASTO su zeljeznice u povlastenom polozaju ako se tamo stavraju MILIONSKI gubici SVAKE GODINE !!!! ZASTO DAJETE DIREKTORIMA PO 5000 KM AKO STVARAJU GUBITKE! PLATITIE PO UCINKU SVAKOG MENADZERA i DIREKTORA. GRADJANI I PRIVREDA SU JEDNO. NEMA POVLSTENIH STRANACKIH FIRMI !!!
A šta ste u ovom članku KONKRETNO.objasnili narodu da može da zna jelinpošo ili došo. Nikakvo povečanje cijene gasa mi više bečemo tolerisati.Zar narodu treba GAS koji će ga gušiti do daske.AK9 MISLE I ZA 1 FENING DIZATI CIJENU GASA, NEKA GA ODMAH OBUSTAVE.DOSTA HE ,,PLJAČKE,, I IZNURIVANJA GRAĐANA pogovo što na sve to treba plstizi 17% PDVa ovim nehljebovićima od kojih narod nema nikakvog interesa.
ovaj sa Novalicem ima firmi ko Zuckenberg ,moze nastimat sta hoce sebi
Bravo SRDJANE.Tako se brine za narod i gradjane KS. SDA nacelnici sute kao da se poskupljenje desava u SVEMIRU. Navikli samo da fakture za nerad naplacuju od naroda.
Ovaj narod nije glup, glupani jedni. Niko ne govori kolika je to nabavn cijena i kolika je to potrošna cijena, ostalo se može sve skontati.
Smradu jedan, mogli ste pomoci tako sto ih niste trebali podizati!
E kome ste vi osim sebi i svojim koalicionim partmerima pomogli? Ovaj narod mi nije jasan nikako. Samo cinjenice prilikom glasanja,i cista savjest
Samo ovaj papak lijevo nek nam ne pomaže. Nek svom selu pomaže.
DZINDIC HDZ SBB IGRAC. Ukinite nelegalne takse prilikom registracije vozila. NAJVECU STETU si ucinio vlastitom narodu 30 posto poskupljenje po gradjanima SARAJEVA. NE HALALIMO TI TO !
Znači problem je što je za 40% smanjena cijena gasa kod nas, iako je cijena ruskog gasa viša za 100%. A nije problem što nam je u istom tom periodu gorivo poskupilo jedno 120%, iako mu je cijena na stranom tržištu pala za 70%.
Treba tebi yyyebat mater po sred usta