{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Džihad Erginaj posjetio Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova

Piše: E. F./Klix.ba
21.4.2015. u 16:45
3
25
Džihad Erginaj posjetio Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova
3
Džihad Erginaj posjetio Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova
Foto: FMUP
Ambasador Republike Turske u Bosni i Hercegovini Džihad Erginaj (Cihad Erginay) boravio je danas u posjeti Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova, gdje ga je primio ministar Aljoša Čampara.
Na početku razgovora, ministar Čampara je izrazio dobrodošlicu ambasadoru Erginaju i zahvalio se na svemu što su on, Vlada i narod prijateljske Turske do sada učinili za Bosnu i Hercegovinu.

Ambasador Erginaj je iskazao zadovoljstvo naporima koje Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova ulaže radi jačanja sigurnosnog ambijenta na području Federacije BiH i započetim aktivnostima na opremanju i razmjeni iskustava policijskih struktura u BiH i Republici Turskoj, posebno ističući opredijeljenost ministra da svojim djelovanjem osigura i pruži svu potrebnu podršku policijskim snagama u borbi protiv svih oblika kriminala.

Zahvaljujući se za posjetu, ministar Čampara je izrazio uvjerenje da će izuzetno dobra saradnja i partnerski odnos Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i Ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini biti nastavljeni i dodatno ojačani.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: