Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A čiji je sad član, pardon, člankinja...?
a ko je ministar zaduzen za kupovine diploma stranackim debilima...
@DinoZoff bila je na listi SDA na izborima 2012 godine a sada vjerovatno NiP .https://www.izbori.ba/Rezultati/RezultatiPotvrdjeni/files/Politicki_subjekti_trka_9_opstina_136_pc_00090.html (21)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
¸Jeste li mogli naci normalniju sliku
Hahaha nastavnica biologije, koja je mogla na fakultetu samo biti asistentica, ministar obrazovanja... Dabog sacuva, kakav nestrucan kadar iz ovog nipa... Pa jel ovo moguce
slikano peglom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo se vi smjenjujte i postavljajte,a djeca nek krive kicmu od težine torbe,i nek imaju ovako obimno gradivo ko da ce za astronauta zavrsiti,a jedino mogu za invalide ..fuuj
njeno političko opredjeljenje i uopće guranje u politiku ne podržavam, ali dženisa je fina i lijepo odgojena osoba iz normalne obitelji... e sad, jeste oštra i zeznuta i ne da na sebe, to je činjenica. p.s. i usput, tata joj je vahidin a ne husref.
Moze proci, joj ministarko moja. :)
E jbg...profesorica...?!
a u kojoj je stranci poslije SDA gospodja.Prelivode zajedno sa Konakovic sve bi dale za fotelju.
ubleha ubleha ti si jedna ublehaa
Sve neostvareni bivsi SDA kadrovi
Kadar 6ke, koja sve raz..ba po KS svojim nepotizmom
Ministarstvo s najviše izmjena u proteklih 10 godina. K'o da je hokej na ledu, a ne rukomet... ovaj... obrazovanje ;-)
tako i treba, sto vise nestranackog a kvalitetnog. mada meni je bila draga ova sto se povukla, al jbg
Jos jedno od genijalnih rjesenja “ MALOG OD SKANDALA”, koji je sutio kada je trebao biti najglasniji. Zato ga danas slobodno mozemo zvati Parada Dino boy.
Premijeru, meni se cini, da je prva stvar koju trebas otkaciti od sebe je marioneta SDA- Konakovic. Sve njegove prijedloge lagano prekrizis i pustis ih u otpadne vode. Zar je moguce da si na svoje obrazovanje uzeo za mentora lika koji je ostao na nivou srednje skole sa morem opravdanih izostanaka?!
Vahidinova, ne Husrefova kćerka!
Samo naprijed Profaaaa❤️❤️❤️
Jesi to molio/la za prosjek u gimnaziji Dzenisu, subhanAllah kakvi gmizavci su u onu skolu isli...
Smjena ministrice Bogunić je definitivni dokaz nesposobnosti i "kvaliteta" šestorke. Po prvi put imamo sposobnu i nekorumpiranu osobu na čelu najvažnijeg ministarstva. I sam sam bio skeptičan kada je izabrana, ali se dokazala kao nejefikasniji ministar! Sramota za ljevicu! ps: Sjeća li se iko njenog prethodnika, onog opskurnog lika sa DIFa? Takvi nam valjaju????