Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i bakir nogorani isti dan, svaka cast Dodice!
e hajd vala neka je dosta se i on k u r c h i o
boli te neka stvae sad si prava karna
jel to neko nama pokusava na mala vrata da uvali diktaturu! Sabicu, Sabicu samo se ti zezaj!
bakira najvise je izgubio dodik
ode g0vnar
nekom je smetao!!
svako bira drustvo pa i Bakiraga panglu
SKANDALOZNO!
SDA polako zauzima FTV. Zrtve ce biti najbolji novinari
zna li ko gdje je bio u ratu ovaj sabic?
nista strasno, sad ce Bakir kod Harisa ! takav za pjuvacki kadar uvijek ce se naci mikrofon !
Suljo Tihic preko Dzeme Sabica izveo posljednju diverziju pred zasluzeni odlazak u historiju. Dzemo, ponasas se djetinjasto ili si necim ucjijenjen?
odpusten jer je govorio crnu istinu bosne i hercegovine?bravo dodik polako dobijas sto zelis.ma nasi ministri si sa dodikom ko braca samo sto se javno ko fol svadjaju da bi nama ovcama solili pamet a oni posle sastanka u hotel pice,pecenje i dogovor koliko ce ko uzeti miliona.mi narod u bosni smo ovce
hahaha ha i opet hahaha ha Tako dragi Lagi ostavlja svoju raju, uostalom, dragi Bake, vazda si svojevoljno bio njegova q.ra.va pa si tako i završio. Avdo Avdić, dipl de.bilčina, je najviše hajrovo. On malo i do Portugala, kao univerzalni nadrinovinar, ode kad ono fudbala igrasmo.
ode nam Bakir zvani alkoholičar.
iz novinarske solidarnosti nudim kolegi Bakiru mjesto glavnog cistaca wc u mom tornju...