Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos nam samo Azrail fali.
Kako ti fali kad je tu vec 20 i kusur godina (SDA- HDZ) vadi dusu svima bez obzira na vjeru nacju u boju nokata.
Ne fali, ima ih i previše.
Ja glOsam za DzebrOila. Samo nam DzebrOil mehre doniet nafaku. I vi glOsajte za DzebrOila.
Haha koji likovi. Lako je voliti BiH iz dijaspore. Ajde zivi u BiH, pa da vidimo koliko ces je voliti....
Po tvom komentaru čovjek može da shvati da ti nemaš pojima o životu u dijaspori, niti možeš zamisliti gorčinu života u dijaspori, niti možeš razumjeti kako se domovina voli iz dijaspore posebno činjenicom da si ISTJERAN iz svoje domovine. Vidim po komentarima, većina njih komentariše vjerovatno iz dosade. Nemaju novca da iziđu na kafu pa se okačili na komšijin internet kako bi svoje nezadovoljstvo i frustraciju "iskihavali" po raznim člancima. Pa bolan! Zapitaš li se ti ikada kako je mom narodu bilo prije 20. godina kada ih je četnik i ustaša prognao onako već izranjavane, kako im je bilo doći u tuđu zemlju? Zemlju koja te primila iz sažaljenja, a istovremen prodaje oružje istim tim ljudima koji te ubijaju. Zapitaš li ze zemljače moj kako je bilo mom narodu, kako su uspjeli opstati u zemljama EU a iste su radile na istrebljenju nas!? Pa bolan kad već sudite čovjeku kojeg ne poznajete, niti ste pokušali da saznate nešto o osobi vi ste već na velika usta počeli da serete (s dužnim izvinjenjem), pa bolan zemljače ti i svi mi zajedno već 20.godina smo taoci nacionalizma (idiotizma), neobrazovanja, nerada, čomskog načina kako jedan narod "zatupiti" da ne zna gdje ni kuda a u svojoj zemlji? Pa bolan zemljače zar ti ovaj internet nije da bih lakše došao do informacija a ne kako bi što prije komentarisao da bi bio "cool" u prijevodu na bosanski "glup"!? Reagovanje komentatora klixa na ovaj i svaki drugi članak je dokaz da čomski cilj je u potpunosti postignut, a ti sad de! Upotrebi "krkanski" način i govor pa me pobij svojim "psovanjem", pobij me svojim neznanjem i budi cool. BiH zaslužuje da bude spašena odnosno njeni građani. Mnogo mi se sviđa ova ideja o R4 jer to je uspjeh svima nama. Zato dijaspori kako god su vrata otvorena za njihove donacije pomoć BiH trebaju im vrata biti širom otvorena i u predsjedništvu! Ovaj čovjek iz Goražda a živi u dijaspori (pročitaj biografiju), ako će mo porediti s drugim kandidatima daleko je bolji za nas u BiH nego ovo drugi. Sam je sebi platio kartu do Bosne dok ovi drugi su na budžetu, a ti se sad upitaj čije su pare na budžetu, ha!? Bog Vam je svima dao mozak, promućkaj malo, mozgaj, možda da je pravde u ovoj našoj zemlji ovom čovjeku bi trebali dati ordenje a ne da sam rješava probleme i svoje (kao borac Armije BiH) a i tvoje kao građanin još vjerovatno ne zapošlen i živiš na očevoj penziji! Saberite se malo ljudi, prvo sebe pogledajte u ogledalo pa onda komentarišete ovog, onog itd. A u ostalom ako ti ovih 20. godina su prošle u medu i mlijeku, onda gospodo nastavite da glasate za bekane! Ja znam da ovom kandidatu ću da dam glas, neka mu se da šansa! Vjerujem u njegov direktni stav. P.S jesi li uopšte pročitao članak ili udaraš po naslovu? :D
aši ga puno džebra i šibe odakle si šljego
N ajvise se diglo pompe oko kandidata za clana predsjednistva,svi nekakve vizije, ideje imaju da izvuku BiH iz krize i da je uvedu u EU. Pa predsjednistvo ima cisto reprezentativni karakter, izuzev par nadleznosti koji se ticu ratifikacije medjunarodnih dokumenata, odlucivanja o predstavljanju BiH na medjunarodnim skupovima. Nit mogu sta narediti, odluciti, niti donijeti kakvu odluku koja se tice ekonomije,privrede,poljoprivrede, bilo kojeg segmenta drustva. Vise jedan nacelnik moze uciniti za razvoj svoje opstine, nego sto to moze predsjednistvo za cijelu BiH.
Dokazani patriota ! Niko na svijetu to ne moze da ospori nikada ! Samo naprijed Hadzija !
I ja sam patriota, trebam li se kandidovati... nama treba neko sposoban, odlučan i školovan!
pa ako si istinski patriota koji je uz to i uspjesnan biznismen,kandiduj se molim te.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ja sam ambiciozan i zelim biti presjednik
Mozete vi pričati šta hoćete ali ako i jedna stranka ima potencijal i kadrove da ovu zemlju izvuce iz garantovane propasti to su ovi dijasporci. Prvo hiljade nase djece je obrazovano u zdravim sredinama i nisu mogli kupovati diplome kao ovdje što znači da su nesto i naucili. Druga stvar nisu bili ukljuceni u pljačkanje ovog naroda od rata što znači da ne mogu nikako biti toliko pokvareni kao ovi domaći politicari.
Kakvi crni dijasporci?! U ovoj stranci ih je najmanje!!! Znam lično lopove koji hvataju ljude za rukave i mole ih da ih stave na listu!!! Odron od kadrova!
Nisam to znao, ustvari prvi put sad cujem za ovu stranku ali sam mislio da se nasa dijaspora organizovala pa napravila stranku. I dalje mislim kako treba neka stranka pruziti priliku toj djeci koja se školovala i odrastala na zaapadu jer je kod nas obrazovni sistem u qurcu kao i cijelo drustvo a ta djeca sigurno su puni strucnosti, ideja pa i veza. Po meni bi to bila dobitna kombinacija za drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne Bajramovicu, dosta ste pokrali ti i tvoja familija.
Hajde neka je neko mlad i nepotrosen se kandidovao! Vise mi je muka od ovih Izetbegovica, radoncica, lagumdzija, cerica....
Jojjjjj,ima li neko kome bih bar malo povjerovala.
Jel' ovo Izet Fazlinović ime dao ovom Dže-bra-il nešto drugo?
Hadžija nek je sretno, i hairli. Dokazani patrioto, a koliko vidim na klixu se nista ne mijenja, isti dezurni pljuvaci na sve sto se dogadja. Ljudi pokusajte u svojoj raji da budete duhoviti, a ovdje je to bespotrebno ;)
mrssss
Ako ima neko da se zove Azrail neka se kandiduje. Uspjeh zagarantovan!
dabogda vas bilo 500 :D samo se kandidujte ..hihihihihi
I ja želim biti predsednica!!!!! A zašto??? Pa zato, da imam kuće, vile, auta, vikendice, stanove i nekretnine po kojekakvim popularnim destinacijama da mogu na ljetovanje svake godine na drugo mjesto, račune pune miliona, eura, dolara, franaka i ostalih jačih valuta.... Eto zašto. Zbog čega i svi ostali ali neće javno da kažu.