Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hdz je fasisticka organizacija koju zakon treba zabraniti.UZP = HDZ
Treba formirati vlast bez njih. Kraj price. Citav svijet je gledao u zivo Praljka i bruku, svi znaju koji su to gurbeti, ti Hrvati. Nemaju oni vise ni glasa ni prava na nista.
Kako misliš nametanje? Tako što su godinama i gradonačelnik Mostara i ministar MUP-a HNK-a i policijski komesar MUP-a HNK, svi hrvati?!? Mater vam secesionističku
Uništili ste aluminij, uništili i rasturili SOKO i napravili sajmište, uništili i tok rijeke Radobolje!!! Sve sami šverceri, ratni i posleratni profiteri!
Uništili ste Stari most, uništili ste Mostarski aerodrom, podikli inat krst iznat multikulturalnog Mostara, podigli krivi toranj crkve, tako da se i katolici iz inostranstva koji dođu u obilazak Mostara, čude i komentarišu kako je to vandalizam!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako su Komšića izabrali Hrvati onda su Hrvati jedini istinski građanski orijentiran narod u BiH jer su Bošnjaci i Srbi izabrali nacionaliste Džaferovića i Dodika
Pa sami ste ga izgubili kad ste se poceli ljubiti sa dodikom da rusite BIH klosari jadni
Nesto vam ne smeta "bosnjacko nametanje" kada su u pitanju porezi i vadjenje aluminija iz septicke jame.
Notmalno da gajenarušilo zato što se vi ponašate kao hrvati u bosanskome tijelu ako zelite da budete hrvati idite u rvatsku pa budite rvati p.vam Materina!!
Povjerenje u HDZ ? Možda ako imaš vremeplov pa nas vratiš u 1991 inače ništa od toga, znamo vas škutori.
A ne smeta ti sto ti Dodik bira Hrvate u RS-u?
Koji fašistički bezobrazluk, pominje sve Bošnjake od kojih je svega 10 - 15 % glasalo za Komšića, dok je na drugoj strani politika jedna stranka - jedan vođa - jedna zemlja, što je samo još Adolf Hitler zagovarao.
prvo naučiti da hrvati kao ni bilo koji drugi narod nema svoga predstavnika u predsjedništvu iz sljedećih temelja: 1) ustav tako kaže i to je samo po sebi sasvim dovoljan razlog; 2) tako je pravedno; 3) tako je najbolje za sve; 4) tako se štiti domovina od zločinačkih namjera prema njoj; 5) svaki narod može proglasiti svoga predstavnika sebi te da ga mimo drugih držati sebi gdje hoće za sebe, što bilo čime ne obavezuje bilo koje druge koje ne predstavlja.
Ne postoji bosnjacko nadmetanje. Postoji samo nadmetanje stranaka.
Šta je sa stadionom Pod bijelim brijegom i Veležom, a u vezi sa povjerenjem itd....
Jel ovo sam smislijo il po direktivi iz partije :)...ovi likovi su smijurija u borbi za vlast ...za njega je sigurno da će mu biti bolje za stoku sitnog zuba nisam siguran :)....peron 211 čeka za ukrcaj :)....
"Ovdje prije svega mislim na razvoj ekonomije", pa kad on misli nek spasi Aluminijum i ne prosipa prazne rijeci oko sebe.Usutili se ko pi*DE, ispricavam se morala sam.
Da nema ovog portala ja bi jos uvijek gotivio nase lokalne tkzv srbe i tkzv rvate