Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije sto je nas, ali fakat je do bola ruzan u ovoj crveno pederskoj kombinaciji sa crnim kacketom
Super
Ko je ovaj ?
Za saginjanje je dovoljna tvoja stara. Šta je uspio ? Igrati u reprezentaciji BiH na nivou afričke zemlje, igrati u ABA ligi u prosječnom timu i za sada to je to. Gluposti muslimana u vezi košarke su daleko poznate jer čitao sam ja i o nekakvom Sulejmanoviću koji je po muslimanima zvijezda Evrope. Danas pojma niko nema gdje taj Sulejmanović..
Lopate, Kuran i Ovce su kao nokat na prstu integrisane u BiH muslimane. Hajde sad Kuran u ruke i za Ovcama..... Čuj BiH muslimani i sport loooooool
Nije ni Toni kukoc bio nešto mišićav kad je otišao u NBA.. Samo hrabro momak
usljo krajiski kad zaigras za repku onda se javi dosta mi te vise
@ServiiTurskiKmetowi odjebi idiote cetnicki dosadan si sa kopiranjem nickova
nasopat ce njega ameri ima da bude ko sacir o neal