{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Džajić: Moj cilj je rješavanje nagomilanih problema u Konjicu

F
17.9.2012. u 10:25
46
7
Džajić: Moj cilj je rješavanje nagomilanih problema u Konjicu
46
Džajić: Moj cilj je rješavanje nagomilanih problema u Konjicu
Mesud Džajić
Kandidat Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH za načelnika Općine Konjic Mesud Džajić smatra da je budžet Općine Konjic dovoljan da pokrije potrebe svih stanovnika te općine, te da je neophodno ta sredstva uložiti u zajedničke interese.
On u izjavi za Fenu navodi da mu je prioritet pokrenuti prerađivačke kapacitete i podići na viši nivo finalizaciju proizvoda, a to se posebno odnosi na obradu metala i drveta te preradu voća, povrća i ljekobilja.

"Također, programom sam predvidio i obnavljanje postojećih poslovnih zona, te otvaranje nove poslovne zone u Klisu," naglasio je Džajić.

Za sebe kaže da preferira timski rad te da se drži poslovice koja kaže “Niko nije pametan kao svi mi zajedno”.

"Kao budući načelnik, spreman sam okupiti tim, prvenstveno mladih i stručnih ljudi, punih entuzijazma, koji će mi pomoći da općinu Konjic pokrenem s mrtve tačka, prvenstveno u oblasti privrede. Moj cilj je rješavanje nagomilanih problema stanovnika općine Konjic," poručio je.

Biračima je poručio da Savez za bolju budućnost BiH nije nastao s ciljem rivaliteta i borbe protiv drugih političkih partija.

"Meni nisu protivnici druge političke partije. Meni, kao budućem načelniku, protivnici su isključivo problemi koji razaraju našu općinu. Moj cilj je početi ih rješavati, zato ukažite mi povjerenje 7. oktobra", poručio je Džajić.

U vezi finansiranja predizborne kampanje Džajić kaže da je SBB BiH politička partija koja radi transparentno i u skladu sa Izbornim zakonom BiH te da neće biti odstupanja ni kad se radi o njegovoj kampanji za načelnika općine Konjic.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: