Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja podmuklost. A ko želi živiti u državi koja se od evropske Bosne sve više udaljava i okreće Aziji. Državnu politiku temelji na preglasavanju da bi Hrvatima nametnuli nelegitimnog predstavnika. U isto vrijeme granice Bosne drži otvorenima za islamiste, a onda ih parkira na granicu sa HR. Takva Bosna treba samo SDA vođama, koji sišu fondove EU i svojih prijatelja u Aziji.
Ja reko dzafer parla engleski kad ono niš
Sto se tice Macrona, danas je na Champs Élysées imao zemlhoradnike sa traktorima, koze i krave s uvojcima od slame i masnama oko rogova.Prije neki dan je izjavio kako nije daleko od samoubojstva. Nego prikazuje se film Simpatija za djavola, o mome starom i na zalost umrlom poznaniku Paulu Marchandu. Sarajevo u centru interesa. Utjeha je sto Paul imaAstu, 17 godisnju kcer u Danskoj.Odoh da vidim sta bi sa kravama. .
Mozda Radosav ne zna njemački, al zato Šefik ne zna engleski😵😂
Intelektualac zna mnoge jezike
Njemačka ih u 2. svjetskom ratu sredila za 49 dana, slavili u Parizu, Bog ih je kaznio što su počinili genocid u Alžiru ubivši 1 milion alžiraca i pri tome su počinili masovne pljačke i silovanja žena!
Iskren da budem, mene je sramota ovih nasi predsjednika...to se iz daleka vidi da je nepismen, a tek kad ih ovi izbiljniji politicari upotnaju sta ce drugo rec o bih nego da je bomba koja ceka raspad
Šta je krumpirušo, kada ćeš ti odgovarati za zatvor i mučilište u glazbenoj školi u Zenici?
najveći problem za ovu državu si ti i tebi slični..25 godina muze državu,veću stetu napravio nego poplave i zemljotresi
Predsjedniče problem je tvoja stranka. U njoj su same ovce. Niko pametan nema. Samo lopovluk,lopovluk, i lopovluk.
Dragi Šefik Džaferoviću, Macronova izjava nije upucena BiH nego SADa. Mi smo imali zemlju z baziranau na raznolikostima i individualnim ljudskim pravima i slobodama a onda je dosao Slobodan, Mira, Franjo, Šušak, Ratko, Radovan i Alija i sredili su tu zemlju!
NaTRTili ga
Napravice od Makarona sitne rezance!
svi opet lažu Dzaveraga nema problema nikakvih.
Koji manipulator i lažljivac ... ISIL-ov sponzor