Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazi sinu nek pokrene optznicu , svakak nista ne radi.....
Sta kaze na sve veliki Bosnjak i postenjacina Fahrudin Radoncic ? Bojim se da do sljedecih izbora, na kojim ce sasvim sigurno biti poslan u proslost, ne napravi jos kakvog zla po drzavu. Sjetite se samo aprilskog paketa kog su uz pomoc Dnevnog Avaza srusili Silajdzic i sl. nakon cega je uslijedio uspon Dodika a od price 100% Bosna se doslo do ovakvih prijedloga, referenduma i rasula. Sulejman Tihic je bio institucija za danasnju minder-politiku iz SDA, za Radoncica su komentari suvisni.
Sto sam pozeljela to sam dobila Takva ti politika na Balkanu.
mrs u pm hebo vas izborni zakon da vas hebo, kao da je to bitno. ljudi nemaju sta jest vi razmisljate o hebenom izbornom zakonu kako biste sebi osigurali glasove i pobjedu slijedece godine majku vam hebem
Sta je ovaj casica alkohola popio po zenickim kafanama sada fora veliki mumin ccc
Haha
Glasam za SDA, dobro mi je i ne žalim se. Glasaću opet na sljedećim izborima. Uživam gledati klixovce kako kmeće protiv SDA stranke scakodnevno na klixu, a kad dodju izbori oni i dalje kmeće po klixu umjesto da idu da mene i ovakve poput mene nadglasaju. Zato kmećite i dalje, SDA do novih pobjeda!
jah.. da izglasamo jedne uhljebe.. da ih zamjene drugi uhljebi.. funkcionalan taj sistem u pm
hoćete mostarizacuju da nema izbora nikako kretenu jedan. ako se desi taj scenario nema izbora a na vlasti ostaje ista garnitura. Bagro jedna sve do jednog