Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nisu uspjeli probit srbe oko Sarajeva i krenut prema Drini, Bosnje su se odluculi mijenjat Srebrenicu i Zepu, za neka mjesta oko Sarajeva. Jedino je Milosevic uvalio Karadzicu, jer je u Dejtonu dao Aliji vise nego sto se dogovorio sa Karadzicem. A sve pare od donacija za Srebrenicu, pokrali i ulupali u Sarajevo. Racunajuci i Munirine kuce, stanove, poslovne objekte, vocnjake, pasnjake, djipove.............
A jos sramnije da borci rove po kantama ..... A penzije ojadjenom. narodu 300 KM .... Mrs
ti pričaš šta je anticivilizacijski,jedan od glavnih si bio za najveća zverstva prema Srbima u ratu,odsecanja glave i slično,idi u PM .
Dodji ba jarane kod nas u Finsku. Tu ces ostaviti, a tvoja politika ce dozivjeti fijasko. Mi kada hocemo da se smijemo pratimo vas rad. Hvala vam sto nas oceraste vamo.
Poz. za ovog gos. Iz Finske i hvala mi sto mi je omogucio odlazak, hvala mu od ♥️
"U presudi Međunarodnog suda pravde u Hagu jasno stoji da je genocid u Srebrenici izvršila vojska Republike Srpske i jasno stoji da je za taj genocid odgovorna i Republika Srbija jer nije poduzela mjere da se srpiječi i to su činjenice koje nikada niko neće moći osporiti", kazao je Džaferović. Koje licemerje... a koje mere je poduzeo UNPROFOR da spreci genocid? A Srbija nije imala mandat da u BiH bilo sta radi.
Cemu rezolucija?
Dzaferovicu sramotno je i to da za svoje pare od '93 nisi nasuo goriva u automobil, ali eto
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Znamo mi to, hoces li nam jednom reci nesto sto ne znamo
Ooo evo i dzafe prn'o, poslije 24 sata. Kojovic se oglasio jos sinoc.
Lako cemo mi za vucica ...! Sta ce penzioneri i sta ce narod kao roblje ... Sta radite od naroda hebe m vam komplet dnk ☝️🍻
vjetar u ledja..ili ??
Haha..Na Vrijeme de trebalo Bahato ponaśanje od neke stranke u manjem entitetu sprjećavati..sad je vrli teśko ali ne beznadno..
DJAFEROVICU, SVE JE TO UREDU, ALI MI NIJE JASNO ZASTO JE SDA TOTALNO SJEBALA BORCE ARBiH PREKO NOVALICA, J.TUFEKCICA I BUKVARCICA? IMATELI SRAMA ISTIDA? ZASTO STE UKINULI BORACKE BENEFITE, PA NEMOZEMO U MIROVINU, ZEMLJICA BOSANSKA VAM KOSTI IZBACIVALA.
E što Mošnjo može slagati, nema ga na zemaljskoj kugli. Logično, kada svaki dan narodu ispira mozak, da su znali bolje bi prošli da su glasali za Dodika.