Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jedna iskra i "šuma" će planuti u požar...
Yoda ,isto tako su govorili 1992.Nece komsija,pa zavrsili u logoru
Poskupljuje struja, gorivo, sve... Nemas vise sta ponuditi sirotilji, sta ces da radis? Srecom je vecini bitno da imaju koridor do birtije i kladare - nijedan obrazovan narod ne bi trpio ovaj zulum tako dugo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BOLJE DA SI REKAO PRAVU ISTINU!!!!(70,/')STANOVNIŠTVA NAM JE GOLA BIJEDA!!!! TO BI BILO POŠTENIJE!!!
Svi dobro znaju da se država blokira radi nastojanja bošnjaka da ovladaju ostala 2 naroda! Nema tu zajednice na silu, nikada nitko nije na silu živio zajedno sa nekim i neće! Srbi neće BiH kakvu hoće bošnjaci, a Hrvati neće Federaciju kakvu hoće bošnjaci! Sve je jasno!
ne znam ko mu je ovo sastavio, ali ovo je prvi put da dzafer-beg kaze koju pametnu ….
Opet za ovog srbi krivi a zna se da uvijek 2 treba, kao da u SDA uopšte sta funkcijonise
Kako je Dayton mogo bit potpisan kad su jednu republiku u jednu državu strpali, nigdje to nema osim kad zapad nesto "rijesava" a nisu, samo za trenutak zaustavili taj problem i ako zatreba mogu kad oni hoce nastavit, šteta da se 1995 nije definitivno rijesilo nego nesto da ostanu tenzije i jos gore nego prije hebenog rata
Mamu vam tamo svima hebem! Palite narod svojom retorikom? Riješite narodima životnu egzistenciju, da ne mora se ić na zapad! Kad bude narod bolje živio, kome će bit do vaše priče? Sit vas je narod, to je velika sreća! Samo treba PUSTIT VODU DA GOVNA ODU!!! A GOVNA SU SVI POLITIČARI!!!
Straše narod nekakvim ratom koji niko ne želi. Sve se to radi da se skrene tema sa ekonomije, jer očito je da nas čeka drastičan pad standarda i sve će ubrzo drastično poskupiti. Raduj se narode što neće biti rata i glasajte za iste, a to što će te živjeti kao zadnji bjednici, to nema veze, glavno da ne puca.
Država se raspada, najniži standard u Evropi, najniža kupovna moć, najgora auta se voze, ljudi rade za 500 maraka, koga god vidiš il uči njemački il čeka papire da ide gdje god....hrvatska, slovenija i sl. A političari i dalje pokušavaju zavadit sirotinju... Nema više budala da ratuju za vas ni na jednoj strani
Prije 12god otišao iz bejha i zadvaljujem Bogu na tome svaki dan što sam otišao iz te proklete zemlje, vidim ima još bolida koji bih ginuli za ništa tj. za političare, e bijedo nizasto drugo i nisi nego za topovske meso
Ova budala usporedjuje bih sa eu i opet o proslosti prica, valjda urodjeno to tako sta li
A u Ljubljani je mir. Hahahahahahhaa
Dodik priča da je BiH nemoguća država, a on je od 2006..god. čini nemogućom proizvodeći svakih 10-15 dana novu krizu. Neka novinari istraže sve krize od 2006 god. koje je proizveo Dodik pa će se vidjeti da je u pitanju projekat rušenja BiH. Nije svjestan da time ruši i RS.
Zvuči nevjerovatno da Srbi u Parlamentu BiH traže od Bošnjaka, Hrvata i ostalih da ponište Inckov zakon o negiranju genocida kako bi oni odblokirali rad državnih institucija. To znači da Bošnjaci, Hrvati i ostali negiraju da se genocid dogodio i negiraju presude Haškog tribunala. To je nemoguća misija i Dodik to odlično zna i koristi da i dalje blokira institucije BiH kako bi srušio BiH.
Ja ,i?
Džaferoviću sve što si rekao potpuno si u pravu. Samo pogledajte čime stranke iz RS-a predvođene SNSD-om pravdaju blokade rada državnih instutucija "NAMETANJEM ZAKONA" a ustvari povod za blokade je ONO ŠTA PIŠE U ZAKONU" Ako im samo smeta što je Incko donio zakon, a ne Parlament BiH zašto ne predlože taj zakon u istom tekstu kao i Inckov zakon i kao takav usvoje u Parlamentu BiH. Onda je riješen problem.
U pravu je i kad kaže da to dodo radi godinama,samo što on to “sada”kaže !
ma marš u pm i ti više metuzalemu jedan! dižeš tu paniku. ne znam šta si uradio za svog mandata a kakve pare dobijaš. tu ste samo da izražavate zabrinutost i da potpaljujete narod.
Ja se za vas politicare ne sikiram.