Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Nisu Srbi ginuli za Sarajevo”... ginuli su majku ti jadnu uhljebljenu je*em, ginuli su svi, osim vas Izetbegovica, Zvizdica i ostal SDA smradova koji ste se po podrumima i u dimijama krili od rata... sjeme vam jadno lopovsko je*em!
Dzaferovicu, sjetim ti se blize i dalje familije veoma socnim rjecnikom. Cuj Srbi nisu ginuli za Sarajevo. Svasta se nakotilo u Sarajevu, Dzaferovicu tvoja stranka i ostale dvije, HDZ i SDS su krive za sva zla u ovoj drzavi, ukljucujuci i rat.
Joooj muka mi 🤢
Stvarno se osjeti pocetak predizborne kampanje, svi nesto reaguju, a poslije se poklope ko zadnje pi.cke... Hajte SDA bootovi, hvalite govnare, koji ce i dalje na vas racun da postaju bogatasi, dok vam penzioneri kopaju po kontejnerima a za lijecenje djece skupljamo sadaku po mahali... Razmislite malo ljudi, ima puno boljih opcija. Meni ne treba neko da me brani, to su ucinili nasi borci prije nekih 20 i kusur godina, sada mi treba neko ko ce poceti graditi i smirivati, a ne samo lajati
Sta se drugo moze ocekivati od predstavnika Bg koji su u doba agresije i genocida bili poparoli koalicionoh partnera u Bg te '90-te...Dacica i Vucica nisu samo Milosevic i Seselj krivi vec i cijela ta stranacka struktura koja je stala iza svih ti zlocina a kao najistaknutije osobe u javnosti - potparoli zlocina i genocida
djesi pekinezeruu av av
uhljeb sa kojim bi i Njemacka propala da zivi tamo ...
ZUBI KO RASPORED ČASOVA . PA HAJD ŠTO SU GLASAČI KREZUBI, ALI ZAR MORA I PREDSJEDNIK KREZUBI DA NAS PREDSTAVLJA? SIFRA VIDI SLIKU. SAMO MIRSAD HADZIKADIC
Dzaferovic, stari prdonja, ni vlastite zube ne umije da popravi, a popravio bi kao stanje u drzavi!
Sefiku on je davno i pokazao i dokazao ko je i kakav je a posebno sto misli.On se i puskom i kamom borio zestoko za ideale za svog politickog mentoraq
Najveca prostitutka Sarajeva.
Svak cast Dzaferovicu, Vucic je jedan obicni glumac
Sramotno je što si se ti kandidirao i sad napadaš dodika. Huškaš narod. Pričaj o ekonomiji i napredku kao Fahrudin Radončić.
Interesantno je kako dotični na svaku ima neku riječ i to baš uoči izbora, stvarno ne shvatam kako ljudi mogu da slijepo vjeruju ovakvima ništa ovaj bolji neće bit od bakira, ne preferiram nikakve stranke ni SDA. Ja volim svoj narod volim Bosnjake ali ovakvi rade protiv nas. Gdje je on do sad bio da je bilo koji drugi kandidat bio istu ulogu bi imao da bere poene pred izbore. Nika nama bolje neće bit dok sve govna na sve tri strane ne maknu i ne radi u korist naroda i drzave .
Pa eventualni budući član predsjednišzva BiH mora da na svaki događaj , posebno iz domena vanjske politike, odgovori ili reaguje.To je do sada bila Bakirova uloga a ako ovaj pobijedi biće njegova. Tako bi i svi ostali potencijalni članovi predsjedništva trebalo da rade, da glasači znaju njihov stav o raznim pitanjima.
Koja su ovo govna...fuj