Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ovaj čovjek uradio osim pisanja čestitki, zna li neko?
realno koliko se god slagao s tobom da je SDA smece, kao clan predsjednistva i nemas nekog posla osim toga. Sta predlazes da je trebao raditi?
Moji Srbi a i Hrvati su stvarno idioti! Zašto se ne potencira u međunarodim krugovima da je upravo ovaj bio LIČNO prisutan kad su mudžahedini sjekli glave Hrvatima u srednjoj Bosni 93' a posle toga i Srbima na Vozući. Ovaj je svim teroristima dao državljanstva bejha i mlade bulice iz Zenice od 13-14-15 godina da se ožene. Pa to je opšte poznato!
Džaferović za Nobela. Čovek je suvi genije.
Ne moze osoba zatrovana vjerskim dogamama u kojima je zena bukvalno vlasnistvo pricati o ravnopravnosti, to je isto da ubica i silovatelj prica o moralu.
Reče član predsjedništva države u kojoj su Bosanci i Hercegovci - “ostali”...
Fosil iz doba krede!!!
Joj kad ga Džafke prošupljira😟
SDA je primjer diskriminacije svog naroda,gdje vi vladate tu je najveće siromaštvo u evropi a borce koji su stvorili i odbranili državu tretirate kao neprijateljsku vojsku,osim ako nisu vaši simpatizeri i članovi
Hebem li ti majku koja te okotila. A kakvo ste vi društvo za ovih 30 godina stvorili nego diskriminatosko po svim osnovama?! Samo oni koji su u halci, ti i takve ko ti budale imaju hajra od tog društva. Pa niste vakcine nabavili a kladim se da ste svi vi iz vrha vakcinisani. Doći će dan pa ćete omastiti konopac.
Samo društvo u kojem nema nesposobni politicara i stranaka koji gledaju svoj interes i pljačkaju svoj narod može dovesti do sveukupnog napretka...
poglavica "Kameno lice" je rekao svoje... haug
Kao i drustvo bez lopova na celu drzave
Imate vi u SDA jednu ženu na poziciji koja handri narod više nego stotinu drugih.
GDJE SU SDA BOTIce???? zASTO NEMA zena u SDA? kOGA HEBETE VI??
Pa vi ste i podijelili drustvo na podobne (clanovi stranke, rodbina...) i ostale koji nemaju nikakva prava kao da nisu ziva bica.
biće kritikovan od strane svog šefa ovo nije bošnjački praznik hahaha
U čije je ime Komšić u presjdeništvu?