Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva Palestina, Sandžak, majmuni jedni fataj se Amera, EU mamu vam vašu neće niko sa vama da priča zato što ste lopovi jadi. Smetljari(oprostite smetljari)
Ovo isto k'o kad se raja okupi poslije teravije u Morica hanu pa baegi analiziraju desavanja na Bliskom istoku, nude rijesenja, ispoljavaju nelagodu a u stvarnosti se ama bas nista ne pitaju.
Sta ti imas pricati o Palestini matere ti!?????? Pricaj ti o 170 000 km sto porodica Dzaferovic uzme sa budzeta mjesečno!!!
Ovaj Dzafke ne moze dati misljenje o stanju bliskom njemu, kamoli o stanju Bliskog istoga
Jedva cekam cevljanovice da se malo odkacim.
Jel ovo i Šefko kupio ovaj fiksni na pretplatu?
Pobrini se Dzafke za svoju zemlju i zemljake, kako god se oni zvali. Palestini ne moze niko pomoci.
Malo promuhabetili uz šerbe i baklavu...
Ovo isto ono iz Ničije zemlje:"E da vidis sranja u Ruandi"!
MashAllah,sta je zastava....