Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kosovo je gotova priča, srbijanske cave mogu samo na ekskurziju da gledaju one manastire i to ako ih puste kosovari. Treba se i sandžak osloboditi od svetosavskog imperijalističkog monstruma zvanog srbja.
koja je ovo bruka u foteljama koje je jos Tito kupio !
dje muftija?
Slika isto ko druzenje u starackom domu
Sve se vrti u krug i isto i dzafetovic, kakir. Nista sa norvezanima, nista sa dancima, nista sa englezima i na.razvoju privrede. Malo do mosnja u srbiji, malo turci, malo americki ambasador da mu se zahvale i tiliko. A privreda sve gora i gora, jadna majko ko nas vodi