Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sefe lopove gdje su respiratori obecani??koliko ste nabavili respiratora i opreme??gdje je trezoras bake nema ga nesto utihno gluho bilo da nije sta safato u trezoruuuu aajaj
Automatic3 idi lijeci se ne treba nama nikakva sdp ni ostale stranke pa mi pismeni ipak nismo toliko glupi.Na lijecenje sda botino glupsone
Kako se uvaj uopšte kreće po gradu kad je stariji od 65 godina? O cemu ti uopste pricas debilu jedan. U Hrvatskoj zabrana putovanja iz grada u grad. Jebalo te Livno,nabavi testove i opremu, nabavi hrane dovoljno i pobrini se za ljude. Nisi bio u Livnu ni ti ni Bakir ima 10 godina
tako je đžsferlvić.oni se sve češće bave time i zabranjuju nešta.treba ih veliko kazniti da im tako nešto više ne padne na pamet.gledaj pečat hrvatski.livno je bih.
Bio sam vracen sa aerodroma u Sarajevu imam dvojno drzavljanstvo Njemacke i BiH jer sam izgubio Bosansku licnu kartu,nije mi drzava kriva sto sam je izgubio,tako mnogi su bili vraceni zato sto nisu imali licne karte dali je nisu imali ili je nisu sa sobom nosili niko im nije kriv,mozda im je nekada strano drzavljanstvo bilo spas ali za nas takve niko nije kriv nego sami mi,kuga hara a zemlja se trese,cuj narode ujedinitese!
Samo treba glasati za Željka
Sve dok se sa onima koji donosu protivustavne, protivzakonske mjere licitira u stilu "povucite", "nemojte vise", a potom se ti akti relativiziraju kao "eto rekao je - nece vise" ili "narod ga voli, bio je ranjavan" sa sigurnoscu se moze tvrditi da pravni sistem urusavaju i oni koji na ovaj nacin pozivaju na zastitu poretka. Nista tacnije nije receno ovdje od konstatacije jednog komentatora da umjesto pravne gradimo "mahalsku drzavu".
Pretpostavljam (obzirom na vrijeme kada su objavljeni clanci) da je iva izjava u skladu sa onom koju je dao Radoncic, a koju sam upravo sada (nakon citanja ovog clanka) procitao. Ne zelim da grijesim dusu pa se izvinjavam ovom covjeku zbog svog gornjeg komentara iako generalno neke stvari iz mog posta stoje.
Stvarno ne mogu da vjerujem koji ste vi fasisti . Zastits kantona od korone primjenili kineski nacin borbe protiv korone i vi u tome vidite seperatizam. Pa odvojili su se i od ZH kantona hahahah i sto je najgore ovo ce se sprovesti u svakom kutu bih za tjedan dana jer nema sanse da se pobjedi korona pogotovo u nas jer nemamo 200 respiratora u drzavi.. nema sta postali ste pravi fasisti.
U Sarajevu se donose odluke, ne u Livnu niti bilo gdje drugo! Sto ti iz Sarajeva dodje tako ce i biti!
Na ovom clanku nema puno politickih botova kao na ovom koji je povezan! Gdje su SBB botovi preplavili jedni druge. Zasto nisu podrzavali clanke koji su vezani za zdravstvo? Pa jer ih ne interesuje!
Šalji odmah specijalce i hapsi govna. Čovića prvog
zna li iko kako je Đahid? Je li ozdravio?
Neki gradovi nemaju ni respiratora, moraju se zaštiti izolacijom, jer federalna vlada je izdvojila jedino novac za bolnicu u Sarajevu, kad budemo svi imali zaražene Sarajevo neće primati nikog iz drugih gradova, Sebija je već odbila pacijenta iz Bihaća, a sve pare su izdvojili za Sarajevo i očekuju da drugi gradovi slušaju njihovu politiku, zjebi politiku stari prdonja životi su u pitanju
Gdje su respiratori??? Svi gradovi trebaju u blokadu i izolaciju, to nam je jedino rješenje, prvi će oni Sarajevo blokirati, samo što se sad trkaju u skupljanju glasova i podizanju tužbi, podižiti telefone i zovite Kineze u pomoć, Džaferoviću pozdravi nam Baketa u trezoru kad ga vidiš
Dokaz upravo da smo k od drzave...zakon se sljeduje samo na sirotinji i nemocnima....trebamo korijenite promjene...narode probudi se..
Sa djela na riječi gospodine Džaferoviću! Poduzmite nešto konkretno
bravo jebeš respiratore maske deifikcijente rukavice bitno je zaraziti herceg bosansku županiju i tako dokazati da postoji navodna država
Vise puta je neko govorio kako je jedini nacin da narodi u BiH djeluju zajednicki taj da nas napadne vanzemljac, ili prirodna nepogoda (recimo i pandemija). A cak i pandemija virusa dijeli narode u BiH.