Komentari (436)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA TVOJ GAZDA PRAVI TREĆI ENTITET PSIĆU! PITAJ GA JESI LI DOBRO REKAO HAHAHHA! DEMENTNI SLINAVI PSIĆ! 🤧🤕
sta će ovaj slino slinavi on bi u predsjednistvo fol ne zna sline obrisat
tvoj gazda pravi treći toranj od državnih para, slinavi gusinjski šošon
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Džaferović: Nećemo dopustiti ======================== a sta ces to uraditi,..poturcena nejaci?? malo jace kmrcati??? Sutra zajednička sjednica vlada Srbije i Republike Srpske u Trebinju Premijerka Srbije Ana Brnabić predvodiće Vladu Republike Srbije na zajedničkoj sjednici sa Vladom Republike Srpske, koja će biti održana sutra u Trebinju. --------------------------------------- zapisavanje poturcene nejaci se neumoljivo i brutalno nastavlja....
Pa napravi te zube, nisu milijardu!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Zll0wjXAHSw Ovo mu vjerovatno nije smetalo, čak ga i veselilo.
Svaki put pred izbore brane Bosnu od nekoga, fuj.
Zijev...💤💤💤
uvijek oni nešto brane Bosnu od nekoga pred izbore, pa vi ste došli glave ovom jadnom narodu, vi ste opljačkali ovu zemlju i sad ko fol eto nedamo mi Bosne , joj Bože više daj narodu pameti da nam se ovi ne ponove !!!!
Uhljep
Čović, štovatelj uzp-a, sve receno
Gurnuli ste je svi zajedno do zida!!!!!! Dalje ne može. Ovo je dno dna i rezultat višedecenijske nacionalisičke politike svih stranaka!!!!!
SAMO SA SBB-om i Gosp. RADONČIĆEM MOZEMO U BOLJU BUDUĆNOST,SVI OSTALI SU ŠARENA LAŽA!SDA je istrosena stranka koja je do sada vise puta pala na ispitu,a posebno kad je usla u koaliciju sa osuđenim ratnim zločincem fikretom abdicem,a sve zbog licnih interesa pojedinaca...prodali ste narod ali u oktobru vas narod kaznjava!
@Target94 ????????????????? Visok kao toranj, pa još i više. Djela govore, navedu dosadašnja ne samo od njega već redom dviju ili se samo okreni oko sebe ako već nisi dobro uhljebljen, nešto mi sve kazuje baš da jesi.
SDA gura BiH u propast vec 25godina,stvara nemir i mrznju medu svojim narodom ali ovaj put vam to nece proci!!!
Vi i vaša propala sad gurate ovu državu unazad. Vi dijelite ovu državu.
Vi i vaša propala sad gurate ovu državu unazad. Vi dijelite ovu državu.
@Automatic555 cjelovita, samostalna nezavisna bla bla bla de facto...fino obuci 11.9.2018 dres cjelovite samostalne i nezavisne BiH, otidji u BL i sjedi tamo u neki kafic da gledas utakmicu....prvo, neces moc gledat utakmicu, jer se nece prenosit na malim ekranima a a za zdravstvene posljedice koje ce nastati tokom gledanja utakmice mozes se komotno zahvalit svojoj stranci u koju se vjerno kunes :)
Vi i vaša propala sad gurate ovu državu unazad. Vi dijelite ovu državu.
Vi i vaša propala sad gurate ovu državu unazad. Vi dijelite ovu državu.