Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ni sam Nobel nije izmislio nargilu vec eksploziv, moj Sefice sta ces dalje.
@_Thranduil_ pa ne koristi dinamit samo za bombe rakete i oruzje rudnici koriste dinamit u mnogim mirnodopskim projektima se koristi vi odmah na ubijanja mislite
Sta ti znas hafize na sta ja mislim ? Nek je on njega izmislio hvala ku*cu
Dosadni ste sa tim pricama Dzaferbeze. Dajte malo poradite na ekonomiji, zaposlite narod, dajte mu minimum za zivot dostojan covjeka. Gradite ceste, barem pokrpite rupe po Titinom asfaltu, naucite primitivno glasacko tijelo da ne bacaju smece kroz prozore sarajevskih visekatnica, zadrzite omladinu da ne odlazi iz BiH...
nekontam zasto onda konstantno demoniziraju Hiltera kao slikara. Cojek je prao razvaljivo slikarstvo. Po meni zasluzuje Nobelovu nagradu za slikarstvo makar u kategoriji amateskih slikara. veliki umetnik.
I vi ste izgubili moralni kompas.zivite na grbači naroda koji radi za minimalce. Vi se našli da pričate o moralu.
Ajde bolan.. Ne mlataraj ti o kompasu🙄.. Imas li ga ti ili tvoji kad je u pitanju zaposljavanje najblizih..itd.. Itd... Tu od vas niko drugi nebi mogao dobit nagradu..!!!
Eto koliko Šveđane boli ona stvar za balkan i za vaš "genocid" he he Živite u svojem svijetu u kome je to kao nešto značajno.
Nagrada je za književnost, a ne za moralna dostignuća...
Nemoj nas više majketi ti i tebi slićni braniti.Ja 450km ti najmanje 10x toliko.Po ćemu da vas razlikujem od onih što su me protjerali i opljaćkali 92g.Ja djecu branio od neprijatelja da ih ne protjera a danas ih vi zbog svoje pohlepe progonite u bijeli svijet.
Haj Sefike nerinse, nisi Tito, boli njih kara sta nakav predsjednicic od najsiromanije zemlje na svijetu misli! Tito dok je bio nasi su pisci dobijau Nobela!
E neka si im ti reko! Halal Šefik govori o halal književnosti i halal pravu!
Reče Šefko kroz zube...
Švedska pade na vrlo niske moralne grane. Dno dna.
Isto dabar odvratan
Sram ih bilo što chetniku daju Nobelovu nagradu za književnost, eto što ovaj svijet ide naopako.
A Obama Džaferoviću ccccc
ma od babe bakira nema veceg odrona
Godinama nakon završetka rata, tvrdi on, Handke nije pokazao ni najmanji znak pokajanja, niti je pružio izvinjenje žrtvama genocida, silovanja, logora i drugih zvjerskih zločina, već do danas negira istinu o genocid=================a oni izginuli Srbi po vasim logorima su izvrsili samoubistva,..a silovane zene koristile dildo
ko o cemu,..kurva o moralnom kompasuy