Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je SDA-u ovakva osoba glavna onda se radi o partiji koja nema svoje ja. Prica o postenju a stranka mu svaki dan ucestvuje u tome da izbruka ovu drzavu svako malo kad stigne i kad moze.
Podršku daju i mrtvi Hrvati iz Stoca ! KKolinda nisu ni tebi jaja za Uskršnejg tucanja !
Po meni jedino se protive oni koji su se do sada sluzili svim i svacim kako bi se dograbili vlasti ili je sacuvali jos nekih par godina
UPRAVU SI DZAFEROVICU NE BI NIKO TREBAO BITI PROTIV IZBORNOG ZAKONA,ALI ETO PRVA PROTIV LAZOVE JE TVOJA KRIMINALNA SDA
pADE VLADA U hr
Veli, pošteni i čestiti šefik da bi nam uzeo otiske?! E pa šefik, ti bi prvo malo u ćuzu trebao uvratiti đe ti je odavno mjesto a ne da nama palamudi*o poštenju i čestitosti!!!
Ma o kakvom ti poboljsanju pricas Dzaferovicu, dok je tebe i tvoje kriminalne SDA nikakvog napretka u drzavi ne moze biti!
ja bi jednog predsjednika i da ukinete ili smanjite kantone... sve ostalo sto je podlozno podjelama i segragaciji ljudi, to nebi nikad ni u snu podrzao! Na zalost, samo mogu na klixu "srati"...
Začepi bolan,dosta je laži!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DZAFEROVICU TI SE NASAO DA PRICAS O POSTENIM I CESTITIM LJUDIMA HAHA KRIMINALAC SDA KOD VAS NEMA POBOLJSANJA
Stand up komičar haha
SDA zastupa interese svih postenih i cestitih ljudi. I na vrbi je rodilo grozdje.
E Dzaferovicu ti si se nasao da pricas o postenju, to nikako ne ide uz tebe SDA-ovca!
Pa ni SDA nije za poboljšanje izbornog zakona, samo šuplju pričaš.
pa džaferoviću ti i tvoja propala sda i kočite izborni zakon