Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz DF-a poručuju: IMAMO I MI NEZAPOSLENE RODBINE!!
SDA bi ucinila veliku gresku gresku ako izgubi Komsica jer je Komso jos uvijek vrlo upotrebljiv idiot ;-)
ex-Efendija >vrlo prikladan izraz za nuzproizvod tvoga oca - idiot!
Željkova stranka kao i sdp vuče glupe poteze. Df i sve druge stranke socijalističke orjentacije moraju se pridružiti SNSD-u ako žele opstati.
Lakše se skinuti sa heroina nego sa BIROA.
Oplakah cccccc......
Eeee moj komsicu pa oni su vec sve pokupili sto su htjeli sta si ti dobio da se ovoliko blamiras ? Dok je vakat uzmi SBB,SDP i ostale postavi uslove i gazi da se dzaba ne ofiras neces se sale na kraju izvuci iz zivog blata,a potrosit ces vrijeme !!! Za sada gluplje radis od Zlatka on je bar imao muda a ti izgleda nemas !!!!
Zato će nakon danas biti (što bi Emir Suljagić rek`o): "Jedinstveni u BH Telekomu, a Odlučni u Elektroprivredi".
Ukinuti "Službe za zapošljavanje" u svim općinima i preimenovat ih u Evidenciju nezaposlenih i zaposliti bar jednu "tetu" a ne 6 ljudi da popunjavaju kartone. Svakako se sad svi učlanjuju u stranke i tamošnje "tete" pitaju kako do posla. Pu SDA, pu narode ko je glasao za njih !
Šta ti dođe Senadin?
Naravno da nije upitno. Isti su i jedni i drugi. Ustvari, ne zna se ko je gori.
Cuvaj se! Nikad ne znas kad ce ti ovaj strasni cetnik Sasa zakucati na vrata. Buhuuuu!!!
Ej moj Zeljko napravise bekana od tebe... to i bi od tebe i tvoje politicke stranke. Tacno su to i htjeli da te uvuku u blato i uprljaju. Basluke treba zakucat ispred DF-a uprave
Dok ti price prices po sastancima oni direktore i ministre postavise
misliš naći će se neka fotelja i za df