Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema moj Sefik svi vam.leda poceli okretat. Campara,Efendic Izda vas i Sejdo. Izgubiste kantone,Vladu Federacije,Baketa bacili na margine politickog odlucivanja na nivou BH. Hamn gotovo ..
@gooUser11110404 DODIK LAŽE!
@gooUser11110404 Eno i Mehmedović izjavio da Bakir ruši državu BiH .ko ne vjeruje nek pogleda na N1
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vas trojicu treba s noge na nogu istjerati na ulicu i dovesti normalne obrazovane ljude jer vi niti ste normalni niti ste obrazovani.
Slab je Džaferović...
Koji ste klinac inicirali, kad znate da nema konsenzusa i neće ga biti
Ma hebu vas srbi kako stignu...nista ne znate nit možete...neustavan dan rs al se obiljezava, neustavan diskriminirajuci video i to se provodi...
Ima li odvratnija njuška političara , ako ne računamo vepra iz tzv. rs.
A konsensus će biti, nada se Dzaferović, kada Srbija prizna Kosovo. Naši bošnjački nenadmašni uhljebi su navikli da vječito očekuju pomoč sa strane ili sa neba.
Od toliko problema u drzavi oni se svadjau oko nekog Kosova koji nije sa nama u susjedstvu
DAKLE, KAO OBIČNO DODIK LAŽE!
magare
Klasicna srpska bajka, sve poraze pretvoriti u pobjede lazima! Kosovo za olovku
Celzijus Šojicuuuu
Baja iz laktasa po obicaju laze kratkih nogu, poceo i nos da raste.Zna da mu je gazda prodao Kosovo za olovku, dziksoni na haparatima.
Ovi se bave tuđom nezavisnošću dok im narod na ivici gladi
Mumijo